Gaštanová roláda - nepečená

Gaštanová roláda - nepečená
Foto: alex100
alex100Alex100, recept pridal: 17. novembra 2011 15:13Ďalšie jeho recepty

podobný recept som našiel v receptoch zo života, avšak tento je trochu iný takže som trochu experimentoval a celkom to vyšlo myslím.

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

BeBe keksy postrúhame
Gaštanová roláda - nepečená - obrázok 1

2

Postrúhané dáme do misky, pridáme, cukor, kakao, rum a kávu vymiešame tuhú hmotu tak aby sa nelepila na ruky.
Gaštanová roláda - nepečená - obrázok 2

3

Plnka - vymiešame maslo s cukrom a postupne do neho zamiešame gaštanové pyré.
Gaštanová roláda - nepečená - obrázok 3

4

cesto alebo hmotu na papieri rozvaľkáme asi na 3-4 mm hrubý plát. okraje zrežeme tak aby sme mali pekný štvorec alebo obdĺžnik. Na plát potom rozotrieme plnku. Potom to stočíme do rolády a dáme do chladničky.
Gaštanová roláda - nepečená - obrázok 4

5

Ak bude roláda dlhá môžeme prekrojiť na polovicu
Gaštanová roláda - nepečená - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (3,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tetrisss, 17. novembra 2011 o 18:25
    Super, gastany mozem na vsetky sposoby, mnam.


  • dorisa, 17. novembra 2011 o 19:26
    Vyzerá veľmi pekne, ja mám radšej kokosovú plnku. Gaštanové pyré nie veľmi mám rada.


  • alexdidi, 17. novembra 2011 o 19:39
    Ja gaštanové pyré milujem aj tak len so šľahačkou a táto roláda je super....


  • medovnicek, 17. novembra 2011 o 19:51
    veľmi sa mi páči, nepečenú gaštanovú som ešte neskúšala urobiť


  • celeblith, 17. novembra 2011 o 20:35
    mnam! a co by ste dali miesto kavy? rum? :) bude to sice alkoholicke, ale nechcem kavu :)


  • sneica, 17. novembra 2011 o 20:38
    rolada sa mi velmy paci....kk


  • mariaklara, 17. novembra 2011 o 21:13
    Mňamky, mňam, ukladám:-)))


  • dajda, 17. novembra 2011 o 21:21
    No super to by ma ani nenapadlo- za kokosovu vymením gaštanovú


  • alex100, 18. novembra 2011 o 07:28
    Ani ja moc kávu nemusím, ale necítiť ju, a viac rumu no ja som raz dal, menej kávy a viac rumu ale bolo to tuhé ale nie zlé.


  • danila, 18. novembra 2011 o 08:11
    kráásna roláda,určite je urobím na Vianoce...


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:37
    Veru je krásna a gaštany a všetky suroviny môžem, tak kde je chyba, nikde, len ju pripraviť na vianoce. :)


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:39
    @celeblith ak kávu nemôžeš, tak si to priprav z "caro" , je to náhrada za kávu a bezkofeinová.


  • matased, 18. novembra 2011 o 11:23
    pekné fotky, ešte krajšia roládka..ukladám


  • elisticka, 18. novembra 2011 o 11:58
    nepecenu roladku som uz strasne davno nerobila ...vyskusam:-))vyzera lakavo...


  • babkamt, 18. novembra 2011 o 12:16
    Super roláda,ukladám do kk.


  • tatranka, 18. novembra 2011 o 14:43
    Robievam takýto nepečený zákusok ako roládu.Robila som ju so svetlých keksov a plnka bola čokoládová.Tu je to obrátené,o to viac chutnejšie,že je tam gaštanové piré,ktoré máme radi,trochu alkoholu.Máš ju pekne stočenú,rovnomerne upravené.Na muža,klobúk dole.Už je v KK.


  • cica2, 18. novembra 2011 o 18:21
    si šikovný, perfektne sa ti vydarila:)


  • alex100, 19. novembra 2011 o 07:47
    Túto roládu som najprv robil s kokosom presne podľa receptu a vaľkal na stole posypanom mletým cukrom, hrozne sa to lepilo a hneval som sa. Nedalo sa to stočiť a trhala sa. Tak som sa na to asi na dva roky vykašľal. Potom ma napadlo to urobiť na mastnom papieri a vyšlo. Dobre sa vaľká a výborne stáča.


  • soniatko, 19. novembra 2011 o 21:11
    mnam gastanove pyre :o) vyzera to fantasticky! Sikovnik si...


  • 3sandra3, 19. novembra 2011 o 21:42
    vidíš, alex ,,to je nápad,,,tiež to tak vyskúšam


  • voz12, 24. novembra 2011 o 14:31
    To je môj syn a to nie je ani cukrár ani kuchár .Som na Teba hrdá. Vieš to.


  • norikadz, 14. decembra 2011 o 19:24
    čakám hostí a premýšľam čo ponúknuť ako zákusok. Toto bude super. Vďaka.


  • sylvinka, 25. decembra 2011 o 13:11
    Robila som roládu presne podľa teba a je fantastická!Síce nie je taká krásna ako tvoja,ale na chuti jej neuberá.Chutí dokonca aj mojej lepšej polovičke a ten sladké naozaj "nemusí".


  • alex100, 26. decembra 2011 o 17:53
    Ďakujem za pochvalu, a som rád , že vám chutila.


  • lopajdo, 9. januára 2012 o 11:54
    Robil som ju nedávno... geniálny recept. Bez pečenia e to fajn a hlavne chutila super. Dávam nápad na upgread :)
    Viac rumu + posypať krém posekanými hrozienkami namočenými v rume. Fak to bolo fajn :)


  • 3sandra3, 19. marca 2012 o 22:44
    napadlo mi: čo drží pokope keksy? Netreba tam pridať maslo?


  • alex100, 20. marca 2012 o 06:52
    3sandra3, nemusíš sa báť, tie keksy už maslo alebo iný tuk v sebe majú. takže ak všetko spravíš tak ako som napísal nemôže sa Ti to nepodariť.
    Mám však jednu prosbu ako mám písať ked chcem aby napríklad tvoje meno bolo zvýraznené, Ďakujem.


  • babinka, 20. marca 2012 o 07:01
    @ alex100 , ak to chces mat napisane takto, tak na zaciatok daj zavinac, cize @ a bez medzery meno a az po odoslani sa to zmeni na zvyraznene.. tak si to vyskusaj :)


  • babinka, 20. marca 2012 o 07:02
    @alex100 , takze az teraz som dala bez medzery, predtym s medzerou, a zabudla som pochvalit roladku, krasne stocena


  • alex100, 21. marca 2012 o 07:41
    @babinka , ďakujem za pomoc a aj za pochvalu


  • marianna76, 1. februára 2013 o 21:38
    Aj mne sa páči tvoja roláda a hlavne rady okolo prípravy... Kedysi veľmi dávno sa mi tiež tá kokosová trhala. ďakujem, moji chlapi majú radi veľmi sladké... tak ukladám si . dík


  • katharynka, 27. apríla 2013 o 18:33
    Super recept, už sa chladí v chladničke.Vylepšila som si recept o banán v strede.Perfekt!!!!!


  • mirkamt, 16. augusta 2013 o 12:44
    @alex100 a čo odporúčaš do verzie pre deti - miesto alkoholu a kávy?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 38/2014: Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.

TESCO v Žiline sa mení, oplatí sa prísť
- Inzercia -
Rozhovor s Andreou Lapunikovou, marketingovou riaditeľkou TESCO STORES SR, a.s.

Pardubický desaťboj
Do Pardubíc som nedávno za vínom cestoval hádam už po tridsiaty raz. Dajako vám to neladí. Do Pardubíc a za vínom? Áno, nepomýlil som sa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist