Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou

Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou
Foto: ondrisk
ondriskOndrisk, recept pridal: 17. septembra 2012 21:56Ďalšie jeho recepty

Tak k tomuto receptu by som napísal len toľko, že sú to skôr: Fusilli ala Carbonara "po mojom" :) .. Nakoľko niektoré veci som vynechal a niektoré zasa pridal .. Skúšal som to na viac spôsobov no tento sa mi páči najviac. Spleť chuti syra, prošúta a restovanej zeleninky mi vytvára neopísateľný zážitok pri jedení tohoto jedla ;) Ochutnajte aj vy ..

Suroviny

3
porcie
60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Prichystáme si všetky suroviny.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 1

2

Postavíme vodu na cestoviny. Medzi tým si spravíme zmes zo smotany, bambina, žĺtkov a z tvrdého syra ktorý si najemno nastrúhame.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 2

3

Kým sa nám varia cestoviny. Stihneme ešte osmažiť prošútko, chorizo a úheráčik :)
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 3

4

Osmažené mäsko pridáme do pripravenej zmesi a poriadne premiešame.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 4

5

Zmes potom vylejeme na uvarené cestoviny. POZOR! Cestoviny prepláchnite horúcou vodou aby nestratili teplotu. Zmes v ktorej je tvrdý syr a žĺtky sa nám pekne roztopí a bude vláčna. Takže žiadna studená voda! :)
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 5

6

Nakoniec si ešte orestujeme nakrájanú zeleninku.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 6

7

Bon Appetit ;).
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radox1, 18. septembra 2012 o 10:24
    pomenovat toto jedlo carbonara je urazka.
    a ked uz tak, uvarene fusilli scedit a ihned pridat do zmesi.
    horsiu kombinaciu udeneho syra,azijskeho korenia a bambina si neviem ani predstavit.


  • afataga, 18. septembra 2012 o 13:07
    @radox1 povedal si to aj za mna



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist