Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou

Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou
Foto: ondrisk
ondriskOndrisk, recept pridal: 17. septembra 2012 21:56Ďalšie jeho recepty

Tak k tomuto receptu by som napísal len toľko, že sú to skôr: Fusilli ala Carbonara "po mojom" :) .. Nakoľko niektoré veci som vynechal a niektoré zasa pridal .. Skúšal som to na viac spôsobov no tento sa mi páči najviac. Spleť chuti syra, prošúta a restovanej zeleninky mi vytvára neopísateľný zážitok pri jedení tohoto jedla ;) Ochutnajte aj vy ..

Suroviny

3
porcie
60
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Prichystáme si všetky suroviny.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 1

2

Postavíme vodu na cestoviny. Medzi tým si spravíme zmes zo smotany, bambina, žĺtkov a z tvrdého syra ktorý si najemno nastrúhame.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 2

3

Kým sa nám varia cestoviny. Stihneme ešte osmažiť prošútko, chorizo a úheráčik :)
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 3

4

Osmažené mäsko pridáme do pripravenej zmesi a poriadne premiešame.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 4

5

Zmes potom vylejeme na uvarené cestoviny. POZOR! Cestoviny prepláchnite horúcou vodou aby nestratili teplotu. Zmes v ktorej je tvrdý syr a žĺtky sa nám pekne roztopí a bude vláčna. Takže žiadna studená voda! :)
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 5

6

Nakoniec si ešte orestujeme nakrájanú zeleninku.
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 6

7

Bon Appetit ;).
Fusilli ala Carbonara s restovanou zeleninou - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • radox1, 18. septembra 2012 o 10:24
    pomenovat toto jedlo carbonara je urazka.
    a ked uz tak, uvarene fusilli scedit a ihned pridat do zmesi.
    horsiu kombinaciu udeneho syra,azijskeho korenia a bambina si neviem ani predstavit.


  • afataga, 18. septembra 2012 o 13:07
    @radox1 povedal si to aj za mna



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist