Francúzsky toast
Francúzsky toast s tofu a ovocím
Autor receptu: lunter
3 porcie |
15 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Tofu nakrájame a spolu s mliekom, cukrom, vanilkou a citrónovou kôrou rozmixujeme v kuchynskom robote. Prelejeme do misky alebo hlbokého taniera.
- Panvicu rozohrejeme a dáme do nej trochu kokosového oleja.
Toastový chlieb po jednom rýchlo z oboch strán namáčame v tofu zmesi a vyprážame na panvici. Opekáme dozlatista z oboch strán približne 3 minúty.
- Do menšieho kastróla dáme mrazené ovocie, pridáme javorový sirup, kukuričný škrob a 200 ml vody. Varíme asi 5 minút na miernej teplote, kým zmes zhustne.
- Francúzsky toast podávame s rozvareným ovocím, ozdobíme ho čerstvým ovocím a lístkami mäty.
|