Fitness jedlo 161kCal

kittyweiss - fotkakittyweiss, 28. novembra 2014

Toto je rozlozene na nutricne hodnoty jednej porcie. Jedlo ma 161 kalorii ( 2g tuku, 23g karbohydratov a 13gramov proteinu ). Ked mam "tyzden Zobraziť celý popisToto je rozlozene na nutricne hodnoty jednej porcie. Jedlo ma 161 kalorii ( 2g tuku, 23g karbohydratov a 13gramov proteinu ). Ked mam "tyzden bielej ryby" papam 4 tieto porcie denne. Krabickujem to vzdy na dva dni lebo nemam cas varit stale nakolko sa venujem fitness. Pripravujem vsetko len na kokosovom oleji ktory je zaratany v nutricnych hodnotach.

1
porcia
15 minút
príprava

Suroviny

1/4 čl
5 ks malé
1/2 ks
1/2 ks veľký




Postup

  1. 1

    Varim ocistene zemiaky kym niesu makke potom ich nakrajam na male kusky, na panvici roztopim kokosovy tuk (staci trosku) potom dam nakrajane hubky a rybku. Ked je to hotove zmiesam :) Dobru chut je to jedlo v diete takze pridavam len malo soli a cierneho korenia na zaver :) Je to sucast diety ja jedavam styri tieto jedla denne vzdy varim na dva dni vopred plus ranajky a desiata tie pridam do receptov :) jedavam kazde dve hodiny na zrychlenie metabolizmu :) toto jedlo sa da varit aj vo velkych porciach ako velmi zdrave jedlo :)

Diskusia k receptu

francuzska1
Vitaj na Vareche;-)! Nenechaj sa odradit prvym komentom, mne by to celkom chutilo;-) Verim, ze nam tu este popridavas jedla s vypocitanymi nutricnymi hodnotami, aspon to nemusim preratavat;-)
kakao
1. Súhlas so @smejkad.
2. Nezdá sa ti zbytočné nasilu písať do názvu každého rcp počet kalórií? Uvádzaš, že je to fitness, z toho predsa vyplýva, že to žiadne kalorické bomby nebudú a navyše to v popise detailne rozpisuješ, tak prečo aj v názve?
ampara
Teraz rysuješ? Ale to si tu zle ,toto je stránka o varení.
2010
@spongyjamaca , vidis tohto sportovca?



ked budes na takej diete a pridas k tomu 20 rokov a par deti budes vyzerat takto, to mas od jedneho stareho mudrlanta a tiez budes taka ista obezna stara tetka


angiek
suhlasim s @2010 takou stravou si len znicis metabolizmus a prides o ziviny..ano telo to zvladne, vie zit aj z mala...ale dokedy? to ukaze az cas a zacnu problemy...za nic na svete by som nejedla rybu 4x denne
kittyweiss
Ach no ja viem tato stranka je o vareni. Ja tu nachadzam vela slovenskych receptov ktore robim raz tyzdenne ked mam moznost papat hocijake jedlo.
Komentar o niceni metabolizmu a zivin nieje pravda je to vyratane aj mojim trenerom a mame nutricneho odbornika. Obmienam jedlo kazde dva tyzdne. Je to ne zrychlenie metabolizmu takze to metabolizmus nepokazi urcite. A anvyse je to zdrave a plne vitaminou takze ak sa nevyznas do nutricnych hodnot a co telo potrebuje pre zdrave fungovanie nekomentovala by som to :)
A pridam par navyse receptov a preco to davam do nazvu? To uz ake detajlne otazky sa ma tu pytate :D do nazvy som dala pocet kalorii pretoze som to chcela tam dat nakolko je to moj prispevok pevne verim ze nazov si mozem dat aky chcem ja nie aky sa paci ostatnym takze ten komentar povazujem za vybaveny :)
A ano je to pravda papat dietne a cisto je tazke a treba byt pevne odhodlana na to. Keby to bolo lahke kazdy by bol stihly a vymakany vsak? :)
Ja mam tuto stranku nadovsetko rada a tesim sa z receptov ktore tu nachadzam a netusila som ze ludia ma takto zrusia :) ale dam sem viac z mojej kuchyne ajtak... mozno niekto pojde do diet :)

A preco som tu ked dietujem? Pretoze sa ucim varit slovenske jedla nakolko na slovensku nebyvam a chcem aby moje okolie videlo co papame a aku skvelu mame domacu kuchynu :) vela som sa tu naucila :) xxx
kittyweiss
A tie obrazky tvare sportovca nemaju nic spolocne s mojim zivotnym stylom myslim ze je neadekvatne negativne komentovat moij zivotny styl. Ja verim ze kazdy si zije ako sa mu paci sportuje alebo nie, zdravo je alebo nezdravo, ale nieje to preca dovod ukazovat mi ako ludia starnu ja celkom poznam obrazky ako sa ludia menia vekom a raz budem stara tetka a budem nou rada :D tak naco mi to sem pisete haha ..... :D @spongyjamaica
kittyweiss
@spongyjamaca haha vobec si ich nevsimaj je to hlupost kazdy vizera inak po 20 rokoch preca to nieje len dieta vsak? haha velmi obmedzeny jedinec podla mna ale pobavila som sa na tom :D a po 100 rokoch budes kostra na akejkolvek diete :D
1x danci
tiginko
trošku by si sa mohla krotiť milá dáma vo svojej arogantnosti, to ti nesvedčí. Okrem bicepsov by si si mohla pocvičiť aj svoju gramatiku, vôbec nemám vo zvyku niekoho opravovať, ale zdáš sa mi trochu namyslená, tak aby si vedela, že nie si úplne bez chyby. Nic v zlom
kittyweiss
Ano ja slovencinu nepouzivam vobec za gramatiku sa ospravedlnujem .... a niesom namyslena len sa ma celkom dotklo a urazilo ma ako ma tu ludia napadaju obrazkami nejakeho chlapa a komentami aka je dieta hlupost pritom to nieje pravda.... ja nikdy nekomentujem negativne a dnes mi to prislo riadne luto ako ma tu dali dolu pritom zrejme nemaju sajnu o fitness stravovani.... ak posobim namyslene tak pardon nemyslim si o sebe ze som bez chyby....
elalea
....nemusis pouzivat slovencinu,ale ak si sa ju raz naucila ako svoj rodny jazyk,tak ju musis ovladat....si este velmi mlada na taketo vyhovorky,ze ju neovladas,lebo ju nepouzivas....si tu par dni aj s cestou a uz ta je plna stranka....niekedy je menej viac....;)
slavka2012
Nuz chyby v slovencine robia na tejto stranke aj ini a nie su kritizovani. Mne je na kittyweis sympaticke, ze sleduje stranku so slovenskymi receptami a chce sa s nami podelilt o svoje.
kittyweiss
@elalea ved o to nejde ci som tu par dni alebo par rokov ja mam tuto stranku velmi rada a recepty pozeram uz dlhsiu dobu len som sa pred tym neregistrovala :) a ano za gramatiku som sa ospravedlnila - ja slovencinu ovladam. Akurat mozno gramatika trosku pozadu necitam, nepisem .... mala by som veru :)

@slavka2012 dakujem ano ja som rada ze niekto vidi moje recepty a co ja varim :) tieto vianoce budu moje prve vianocne kolaciky tak tie dam tiez ak sa podaria :) Velmi sa tesim mam vytlacenu vlastnu kucharku z varecha.sk co som si povyberala od zien :) mam tuto stranku velmi rada :)
kristien
Typicky slovenske.. Vsetci sa idete zblaznit ak niekto chce byt niecim inym a lepsim ako okolie. Vsak ju nechajte nech si zije ako chce a neodsudzujte ju za to. Vy ste lepsi vsetci? A aj keby bola namyslena tak co? Kludne nech je aj makova. Ved je to stranka o receptoch a nie o gramatike alebo charakteroch. Ma to sluzit kazdemu, tak nech aj niekto, kto posiluje si pride na svoje.
danci
Ludia no podaktory ste normalny? Kazdy si tu moze dat akykolvek recept nezalezi na tom aky zivotny styl uprednostnuje a hadat sa na stranke o vareni o tom kto ma aku gramatiku je dost blbe, ja osobne nezijem uplne zdravo ale snazim sa varit zdravsie a vdaka tomu nemame vysoky tlak cholesterol a ziadne zdravotne problemi,som vdacna za kazdy recept a aj za tieto fitnes,maly by ste akceptovat kazdu recept nech je hocijaky ked sa vam nepaci tak ho necitajte a hlavne nemajte blbe komentare.
1alicia1
tiez nerozumiem tej kritike, kto chce sa moze inspirovat a kto nie, moze tento recept zatvorit... je to stranka o jedle a vareni, nie psychologicka poradna...
korbacik
Veľmi sa mi pozdáva Tvoj recept, @kittyweiss , začala som vyhľadávať zdravé recepty, ktoré nepoznám, rôzne kombinácie chutí... Aj kokosový olej skúšam - výborná vec ! Len by som sa chcela opýtať, aké " huby " si mala na mysli. Mne by sa pozdávala hliva, hm? Vďaka a pekný deň všetkým:)
katarina2411
keď máte na starosti malé dieťa alebo 88-ročnú matku, príliš bohatá nie ste, tak ťažko môžete variť jedno jedlo pre seba a ďalšie pre ostatných.......