Fit čevapčiči s horčicovou omáčkou
Autor receptu: lekorica
Tento recept mám veľmi rada, lebo je jednoduchý a často ho využívam aj pri grilovačkách v
lete. Ingrediencie sa dajú obmieňať a tak nám vznikajú zaujímave nové chute.
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäsko si pomelieme a pridáme všetky ingrediencie. Mäsko dáme chladiť na 10 minút do chladničky. Potom ho vytvarujeme do požadovaného tvaru a nastokneme na špajdle. Opekáme z oboch strán na teflónovej panvici, ktorú som predtým osprejovala olivovým olejom. Podávame s horčicovou omáčkou.
- Horčicová omáčka:
1 nízkotučný jogurt,
2 čajové lyžičky dijonskej horčice,
mleté čierne korenie.
Postup:
Všetko dobre premiešame a necháme odstáť.