Fit čevapčiči s horčicovou omáčkou

Autor receptu: lekorica

Tento recept mám veľmi rada, lebo je jednoduchý a často ho využívam aj pri grilovačkách v lete. Ingrediencie sa dajú obmieňať a tak nám vznikajú zaujímave nové chute.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäsko si pomelieme a pridáme všetky ingrediencie. Mäsko dáme chladiť na 10 minút do chladničky. Potom ho vytvarujeme do požadovaného tvaru a nastokneme na špajdle. Opekáme z oboch strán na teflónovej panvici, ktorú som predtým osprejovala olivovým olejom. Podávame s horčicovou omáčkou.
  2. Horčicová omáčka: 1 nízkotučný jogurt, 2 čajové lyžičky dijonskej horčice, mleté čierne korenie. Postup: Všetko dobre premiešame a necháme odstáť.