Fiš paprikáš

redakcia - fotkaredakcia, 3. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
200 ml
1 PL
1 ks
1 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým nakrájame cibuľu, speníme ju na masle, primiešame papriku a zamiešame. Mierne podlejeme a dusíme na slabom plameni.

  2. 2

    Na tento základ položíme rybacie mäso a po 10 minútach zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Rybu dodusíme na miernom ohni domäkka, omáčku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.

  3. 3

    Podávame s ryžou alebo haluškami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia