Fazuľa s párkom

Fazuľa s párkom
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 24. septembra 2010 12:37Ďalšie jeho recepty

Veľmi rýchle jedlo, hodí sa obed, alebo večeru.

Suroviny

5
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do hrnca vylejeme sterilizovanú fazuľu, pridáme troška vody, celé korenie, nové korenie, bobkový list, vegetu, 2 lyžice oleja a 5 minút varíme. Medzitým si nakrájame párky na kolieska a pridáme ku fazuli. Necháme variť a zatiaľ si urobíme zápražku. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme hladkú múku, pretlak a prelisovaný cesnak. Vylejeme do hrnca s fazuľou a ešte chvíľku povaríme. Na koniec pridáme troška majoránky a kto má rád pikantné jedlá nech si pridá troška pálivej papriky :-) Podávame s pečivom.

2

Dobrú chuť. Posielam Vám fotečku aj môjho synčeka, ktorý má rád tie najjednoduchšie veci. Fazuľa s párkom je jednou z nich.
Fazuľa s párkom - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 24. septembra 2010 o 17:33
    Zlatý chlapček, iste mu chutí, fazuľka je zdravá a na druhý týždeň by som toto urobila, mám z Rakúska veľkú konzervu bielej fazule, len ten olej by som dala iba do zásmažky, nie na dvakrát. Malému prajem dobrú chuť, má dobrý apetít.


  • evusik, 24. septembra 2010 o 17:35
    pre takého stravníka je isto radosť variť :-)


  • julica, 24. septembra 2010 o 18:57
    krasny chlapcek, nech len pekne papka


  • akludad, 24. septembra 2010 o 20:51
    veľká dobrota:-))


  • diabambulka, 24. septembra 2010 o 21:42
    Máte pravdu, olej stačí len do zásmažky a malému bude isto chutiť aj zajtra, lebo máme toho ešte aj na zajtrajší obedík. čo človeku urobí väčšiu radosť ako keď im doma chutí. Dokonca nás malý boduje ako v telke, s tým rozdielom že má vyššie známky ako v telke často používa 500 a 1000 bodov. To je už poriadna inšpirácia, čo poviete:-)))


  • kimlo, 24. septembra 2010 o 22:13
    Takéto jedlo beriem.. len si dám namiesto párkov dobrú domácu vyúdenú klobásu.... :-)))


  • janger, 25. septembra 2010 o 10:49
    Syncekovi chuti, ako vidim, ma poriadne plny tanier :-))). A kolko bodov si dostala ;-)? Taka polievocka je na druhy den casto este lepsia. Vyskusam!


  • tetuska, 25. septembra 2010 o 15:35
    môže byť... už sa teším na fazuľku s párkom...


  • diabambulka, 25. septembra 2010 o 22:44
    Milý kimlo, jasné že s klobásou to môže byť rovnako vynikajúce, len môj synček má zo všetkých strukovín najradšej párky, keď ich nakrájam hocikde vždy má hrče za uškami:-)))


  • diabambulka, 25. septembra 2010 o 22:47
    ahoj Janger koľko bodov som dostala? tak to už neviem, ale pri písaní ďalšieho receptíku Vám to určite napíšem.


  • bozulka, 25. septembra 2010 o 23:55
    Fazuľovú polievku môžem 3x denne na všetky spôsoby,ale nenapadlo ma urobiť ju z konzervy.Je to asi rýchlejšie...môže byť párek aj klobása oboje bude dobré.


  • duschko, 27. septembra 2010 o 13:29
    Fazulu mam rad na akykolvek sposob. Je pravdou, ze z konzervy je to podstatne skor uvarene. Aspon ja davam prednost susenej fazuli. Casu mam dost, tak sa nemusim ponahlat. Recept sa mi paci a urcite si ho navarim. Ukladam do MKK.


  • shelley2mmm, 5. novembra 2010 o 07:21
    @diabambulka , dakujeme za recpetik..dnes sme ho odskusali, chutil bajecne :P a urcite nebol vareny naposledy :D:D:D


  • sorinka33, 18. júna 2013 o 21:24
    tak ten malý je najkrajší :) a recept sa mi tiež veru páči :)


  • diabambulka, 18. júna 2013 o 21:31
    :-) @sorinka33 veru naši majú radi najobyčajnešie domáce jedlá a Filipko už má o tri roky viac a pribudol mu mladší súrodenec :-)


  • klichem, 14. augusta 2014 o 22:16
    polievka vyzera chutne. taka fazulovica narychlo. pseudonym racionalnej stravy pre deti to zase nie je. hlavne parky a konzervy. ale pri dospelych urcite uspejem.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist