Fašírky

Fašírky
Foto: mia2404
mia2404Mia2404, recept pridal: 4. mája 2012 9:33Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu pomiešať, urobiť malé fašírky.
Fašírky  - obrázok 1

2

Obaliť v strúhanke a dať na plech vyložený papierom na pečenie. Pokvapkáme olejom a upečieme do chrumkava.
Fašírky  - obrázok 2

3

Podávame k prívarkom :-)
Fašírky  - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 4. mája 2012 o 17:12
    Fašírky robím často na všelijaké spôsoby a máme ich radi aj ako jednohubky robím také malé guličky...super jedlo.-))pekné ich máš...)


  • kimlo, 4. mája 2012 o 20:28
    také ľúbim...


  • wevewe, 4. mája 2012 o 21:29
    zaujimave


  • helca103, 4. mája 2012 o 22:14
    také nepoznám a dnes akurát robím domácu paštétu - tak hneď zajtra aj vyskúšam


  • dogagador, 5. mája 2012 o 16:03
    hm, si mi pripomenula biely zemiakovy privarok, musim, musim, no musim to buduci tyzden spravit!!!!


  • hahaias, 5. mája 2012 o 21:18
    zaujímave, ešte som sa nestretla s takým receptom. Ukladám, vyskúšam a oznámim výsledok


  • haston, 6. mája 2012 o 00:52
    tie sucháre sa nenamáčajú do niečoho najskôr?


  • mia2404, 6. mája 2012 o 11:28
    @hahaias : budem čakať na tvoju reakciu :-)


  • mia2404, 6. mája 2012 o 11:29
    @haston :ano sucháre sa namáčajú najprv do vody:-)


  • evanaaa, 6. mája 2012 o 22:39
    Ja som dávala pečeňovú paštéčku do žemlovej plnky miesto pečene a šlo to, bolo to dobré.


  • mia2404, 7. mája 2012 o 18:42
    @evanaaa : tak to by ma nenapadlo , dobrý nápad


  • mariena1, 13. mája 2012 o 20:21
    a nemožu ist rožky?namiesto sucharov...???????????


  • mia2404, 13. mája 2012 o 20:42
    @mariena1 : raz som nemala sucháre a skúsila som rožky ale nebolo to ono



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist