vždy ked su faršangy unás uspejú,ale robievam ich aj ked máme nanich chut. Pol kgpolohrubej múky,2,kyslá smotana,2 vajcia,sol,2 pol lyžice kryštalovi cukor,kora 1citrona,1deci bieleho vína,ale Zobraziť celý popisvždy ked su faršangy unás uspejú,ale robievam ich aj ked máme nanich chut. Pol kgpolohrubej múky,2,kyslá smotana,2 vajcia,sol,2 pol lyžice kryštalovi cukor,kora 1citrona,1deci bieleho vína,ale ked neni netreba .všetko zamiesyme a vyvalkáme,vykrojujeme štvorce a do každéj urobime nožom rez vyprážame v horúcom oleji a ešte teplé obalujeme v praškovom cukru s vanilkovom cukrom .

Suroviny

pol kyla
2 balenia
2 kus
stipku
2pol lyzic
1deci
na obalovanie
1kus




Postup

  1. 1

    vsetko zamisyme a vyvalkame ako na rezance vykrajujeme stvorce a do kazdeho stvorca urobime nozom rez do horuceho oleja ich dame vyprazit este horuce ich obalujeme praskovom vanikovom cukrevyprazame ich dovtedy kym nemaju hnedistu farbi ale nie prilis hnedu .

Diskusia k receptu

klaura
pol kyla jaj, jak som sa chuti zasmiala ... a na tej fotke si ty?
inak fajn recept ...
klaura
v inom recepte píšeš, že máš aj dcérku ... tak asi nebudeš 9 ročné dievča ... oprav si to ... :)
evanaaa
Tu je viac mladých žien, ktoré majú tých 9 rokov, ešte že mne to tam nenabehlo, mne by stačilo aj 19 r. Fánky mám rada aj keď som ich nerobila, najmä také chrumkavé, sú aj tie tvoje?
renacica
ano su chrumkave nejak som sa pomylila ,no mam 35 rokou a som to ja na tej fotke dcerka ma 9 :))
evanaaa
Renacica, zaujímavé, je tu ešte ďalšia - cica a tej tiež nabehlo 9 r., to asi tou cicou, haha. Klávesnica za to nemôže, no nám to navadí. Ale aj tak si pekná - kočka!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia