Falošné tiramisu

Falošné tiramisu
katkaszaboovaKatkaszaboova, recept pridal: 10. júla 2011 10:57Ďalšie jeho recepty

Tento dezert je asi najjednoduchší na prípravu, aký poznám, a výsledok je pritom veľmi chutný. Môj manžel aj syn ho zbožňujú, tak ho v poslednom čase robievam dosť často.

Suroviny

8
porcií
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Nátierkové maslá vymiešame s práškovým cukrom. Vyšľaháme smotany a obe masy spojíme.

2

Piškóty namočíme do studenej nesladenej kávy a rozložíme na dno tortovej formy.

3

Natrieme na ne polovicu krému, dáme ďalšiu vrstvu namočených piškót, a na vrch natrieme zvyšok krému. Posypeme grankom a dáme do chladničky stuhnúť (najlepšie cez noc). Dobrú chuť!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • seyo, 10. júla 2011 o 14:31
    chuťovo to musí byť dobré, rovnako to je ale kalorická bomba


  • katkaszaboova, 10. júla 2011 o 15:59
    To áno, ale sem-tam si človek môže ulahodiť, tá chuť za to stojí :)


  • cica2, 10. júla 2011 o 16:14
    @katkaszaboova , vitaj medzi nami!:)) Pridala si krásny a lákavý receptík, tiramisu som ešte nerobila ale raz príde aj na to čas:)


  • kata50, 10. júla 2011 o 16:18
    Takéto tiramisu bez surových vajec robím aj ja. Je veľmi chutné a bezpečné :-))


  • ola111, 10. júla 2011 o 22:14
    Chutný,rýchly,skrátka dobrý receptík.


  • 99denisa99, 11. júla 2011 o 17:41
    to je super rychlo hotove.mne sa zbieraju slinky už len ked to čiitam.idem skusiť.Ďakujeme Katka


  • katkaszaboova, 11. júla 2011 o 18:47
    Ďakujem všetkým, ktorým sa tento recept páči :) Mám ho rada hlavne kvôli tomu, že sa dá rýchlo pripraviť. V poslednom čase u mňa bodujú takéto "rýchlovky", pri dvoch malých chlapcoch nemám čas na vypekanie (aj keď pečenie milujem)
    Mám ešte veľa dobrých receptov, doteraz som ale nefotila pri varení -pečení... odteraz sa to zmení :)


  • martamm, 11. júla 2011 o 19:14
    Este nikdy som nerobila s natierkovym maslom, ale urcite vyskusam tento recept, ocenujem re, ukladamcepty s rychlou pripravou, dakujem


  • kavicka, 11. júla 2011 o 20:49
    to jedno maslo je 250g?,a šľahačka prášková alebo 33% ?
    vyzerá to výborne ,rada vyskúšam


  • katkaszaboova, 12. júla 2011 o 08:29
    Použité je nátierkové maslo 200g (spolu 400g) a smotana 33%-ná.
    S práškovou som ešte neskúšala, ale keď niekto chce experimentovať, tak prosím, fantázii sa medze nekladú :) potom napíšte, ako to dopadlo! :)


  • ketty3811, 16. júla 2011 o 22:27
    je to super rýchlovka,aj ja to robievam, » varecha.pravda.sk/recepty/falosne-tiramisu-fotorecept/781...
    ,a veruže som to už dlhšie nerobila,dík za pripomenutie.:-)


  • ketty3811, 16. júla 2011 o 22:28
    a samozrejme,vitaj medzi nami.:-))


  • ninuska25, 17. júla 2011 o 13:59
    určite vyskúšam ! :)


  • katkaszaboova, 30. júla 2011 o 14:44
    Ďakujem za privítanie! Varechu.sk som objavila až nedávno ale veľmi sa mi páči! Našla som tu (a stále nachádzam) skvelé recepty a dúfam, že aj ja som prispela k spokojnosti ostatných varecháčov :-)


  • medulienka122, 10. júla 2012 o 08:39
    vidím, že je to recept už spred roka, páči sa mi, ide do kk, do rubriky "nepečené"...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist