Falošné tiramisu

Falošné tiramisu
katkaszaboovaKatkaszaboova, recept pridal: 10. júla 2011 10:57Ďalšie jeho recepty

Tento dezert je asi najjednoduchší na prípravu, aký poznám, a výsledok je pritom veľmi chutný. Môj manžel aj syn ho zbožňujú, tak ho v poslednom čase robievam dosť často.

Suroviny

8
porcií
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Nátierkové maslá vymiešame s práškovým cukrom. Vyšľaháme smotany a obe masy spojíme.

2

Piškóty namočíme do studenej nesladenej kávy a rozložíme na dno tortovej formy.

3

Natrieme na ne polovicu krému, dáme ďalšiu vrstvu namočených piškót, a na vrch natrieme zvyšok krému. Posypeme grankom a dáme do chladničky stuhnúť (najlepšie cez noc). Dobrú chuť!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • seyo, 10. júla 2011 o 14:31
    chuťovo to musí byť dobré, rovnako to je ale kalorická bomba


  • katkaszaboova, 10. júla 2011 o 15:59
    To áno, ale sem-tam si človek môže ulahodiť, tá chuť za to stojí :)


  • cica2, 10. júla 2011 o 16:14
    @katkaszaboova , vitaj medzi nami!:)) Pridala si krásny a lákavý receptík, tiramisu som ešte nerobila ale raz príde aj na to čas:)


  • kata50, 10. júla 2011 o 16:18
    Takéto tiramisu bez surových vajec robím aj ja. Je veľmi chutné a bezpečné :-))


  • ola111, 10. júla 2011 o 22:14
    Chutný,rýchly,skrátka dobrý receptík.


  • 99denisa99, 11. júla 2011 o 17:41
    to je super rychlo hotove.mne sa zbieraju slinky už len ked to čiitam.idem skusiť.Ďakujeme Katka


  • katkaszaboova, 11. júla 2011 o 18:47
    Ďakujem všetkým, ktorým sa tento recept páči :) Mám ho rada hlavne kvôli tomu, že sa dá rýchlo pripraviť. V poslednom čase u mňa bodujú takéto "rýchlovky", pri dvoch malých chlapcoch nemám čas na vypekanie (aj keď pečenie milujem)
    Mám ešte veľa dobrých receptov, doteraz som ale nefotila pri varení -pečení... odteraz sa to zmení :)


  • martamm, 11. júla 2011 o 19:14
    Este nikdy som nerobila s natierkovym maslom, ale urcite vyskusam tento recept, ocenujem re, ukladamcepty s rychlou pripravou, dakujem


  • kavicka, 11. júla 2011 o 20:49
    to jedno maslo je 250g?,a šľahačka prášková alebo 33% ?
    vyzerá to výborne ,rada vyskúšam


  • katkaszaboova, 12. júla 2011 o 08:29
    Použité je nátierkové maslo 200g (spolu 400g) a smotana 33%-ná.
    S práškovou som ešte neskúšala, ale keď niekto chce experimentovať, tak prosím, fantázii sa medze nekladú :) potom napíšte, ako to dopadlo! :)


  • ketty3811, 16. júla 2011 o 22:27
    je to super rýchlovka,aj ja to robievam, » varecha.pravda.sk/recepty/falosne-tiramisu-fotorecept/781...
    ,a veruže som to už dlhšie nerobila,dík za pripomenutie.:-)


  • ketty3811, 16. júla 2011 o 22:28
    a samozrejme,vitaj medzi nami.:-))


  • ninuska25, 17. júla 2011 o 13:59
    určite vyskúšam ! :)


  • katkaszaboova, 30. júla 2011 o 14:44
    Ďakujem za privítanie! Varechu.sk som objavila až nedávno ale veľmi sa mi páči! Našla som tu (a stále nachádzam) skvelé recepty a dúfam, že aj ja som prispela k spokojnosti ostatných varecháčov :-)


  • medulienka122, 10. júla 2012 o 08:39
    vidím, že je to recept už spred roka, páči sa mi, ide do kk, do rubriky "nepečené"...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist