Falošná treska s tvarohom

Falošná treska s tvarohom
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 30. apríla 2011 20:12Ďalšie jeho recepty

Je veľmi veľa receptov na rôzne druhy tresky aj falošnej, toto je treska bez rýb, ale za to je výborná a osvedčená klasika našej babky :-)))

Suroviny

6
porcií
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do misky dáme tvaroh, na jemno nastúhanú mrkvu, nastrúhané sterilizované uhorky, na drobno nakrájanú cibuľku, vajíčka ktoré popretláčame s vidličkou, osolíme, okoreníme a pridáme 100 ml bieleho jogurtu spolu so 100 g tatarky.
Falošná treska s tvarohom - obrázok 1

2

Všetko spolu dobre premiešame. Dobrú chuť :-)))
Falošná treska s tvarohom - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (4,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • iboja, 30. apríla 2011 o 21:17
    poznám to mala som aj ja tento recept ...´dakujem za priloženie ukladám si


  • kata50, 30. apríla 2011 o 22:02
    No už som to dávno nerobila. Ďakujem za typ:-))


  • 3sandra3, 30. apríla 2011 o 22:08
    už som počula o nej,, ale ešte som ju neskúšala,,, tak si uložím recept do kk a vyskúšam


  • zdezda, 30. apríla 2011 o 22:14
    :-)jej, ďakujem za pripomenutie, ja namiesto vidličky používam na popretláčavanie "pretlatávač" na zemiaky:-)


  • bejaja, 2. mája 2011 o 08:13
    poznám a robím ho už veľmi dlho, vajíčka postrúham na strúhadle...


  • mariaklara, 6. mája 2011 o 22:14
    Rcp poznám, máme ho veľmi radi, ja tiež vajíčka strúham.


  • vasulka, 8. mája 2011 o 20:27
    uložila som si recept do kk, zajtra vyzkúšam, ďakujem :)


  • cica2, 10. mája 2011 o 23:35
    tak takúto tresku som ešte neskúšala, vďaka za recept:)


  • diabambulka, 11. mája 2011 o 20:33
    nám veľmi chutí, je to príjemná zmena...


  • maartina, 20. mája 2011 o 01:22
    máme ju veľmi radi, takto presne ju aj ja robievam :)


  • asanti, 27. januára 2012 o 12:53
    pomazánku som skúša a vrelo odporúčam


  • martamm, 3. januára 2014 o 10:07
    Diabambulka, pripomenula si mi nátierku, ktorú často robila moja mama, akosi sme na ňu zabudli, čo je škoda. Zíde sa veru Tvoj recept, ďakujem :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist