Extra rýchly a jednoduchý tvarohový koláč

Extra rýchly a jednoduchý tvarohový koláč
kikiscookingKikiscooking, recept pridal: 6. augusta 2011 22:04Ďalšie jeho recepty

Tento recept som vymyslela pred nedávnom ked sme mali v chladničke otvorený tvaroh, ktorý ale nikto nechcel jesť :) A áno, do cesta idú rovnaké suroviny ako do bábovky :) Dúfam, že ho vyskúšate a bude Vám chutiť rovnako ako aj mojim kamarátom ktorí ho ihneď zjedli.

Suroviny

8
porcií
30-45
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cesto : Všetky suroviny na cesto dobre zmiešame.

2

Plech (ja používam okrúhly, aký je aj na American pie alebo aj na Pizzu) potrieme olejom a vysypeme múkou. Dáme naň cesto a pečieme pri teplote 180 °C.

3

Poleva : Do tvarohu pridáme vajíčko zmiešané s cukrom a dobre vymiešame.

4

Asi po 15-20 minútach (záleží od výkonu rúry) cesto vyberieme narežeme ho na osem častí a dáme naň polevu. Ďalej dopekáme pri tej istej teplote. Z rúry vyberáme koláč až keď je poleva zlatistej farby. Podávame s ovocím. DOBRÚ CHUŤ!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 7. augusta 2011 o 00:30
    V prvom rade ťa vítam na vareche. Cíť sa tu dobre, a poviem ti potrebujeme tu mladé talenty na pečenie a varenie. Pekne si sa uviedla. Koláčik može byť skvelý.


  • 3sandra3, 7. augusta 2011 o 07:27
    áno, súhlasím, koláčik môže byť super


  • kikiscooking, 7. augusta 2011 o 08:31
    Ďakujem veľmi pekne :)


  • akeber, 7. augusta 2011 o 08:43
    aj ja ťa vítam v našej kuchyni........pekný koláčik :D


  • kikiscooking, 7. augusta 2011 o 08:58
    Ďakujem Vám :)


  • evusik, 7. augusta 2011 o 09:04
    prečítala som si tvoj profil, páči sa mi tvoj prístup k vareniu, že máš rada improvizáciu :-) vitaj na Vareche


  • pumaamravec, 7. augusta 2011 o 09:39
    taky trochu cheesecake:D moze byt dobry ;) a tiez ta vitam na vareche Kiki:)


  • kikiscooking, 7. augusta 2011 o 09:40
    Ešte raz, ďakujem :)


  • kikiscooking, 7. augusta 2011 o 09:54
    @pumaamravec : áno je podobný cheesecake-u, ale dávala som tam menej tvarohu a cesto sa trochu odlišuje ale je to veľmi podobné


  • 1vlasticka, 7. augusta 2011 o 11:50
    sikovny receptik


  • bozulka, 7. augusta 2011 o 19:33
    Receptík sa mi páči,je jednoduchý a môžem využiť mascarpone čo som nestihla zpracovať.
    Vitaj a cíť sa tu dobre !!!


  • afataga, 8. augusta 2011 o 11:42
    tak to isto vyskusam, take rychlovky to je moje, aj som nejake rychle pridala, ak chces kukni, mozno najdes inspiraciu


  • kikiscooking, 8. augusta 2011 o 21:55
    Ďakujem za priítanie :) @afataga pozriem to :)


  • msmj, 25. januára 2013 o 19:17
    recept je fajn ale kolko muky a oleja ide do polevy? Dakujem


  • kubri, 19. augusta 2013 o 14:49
    Potrebovala som spotrebovať tvaroh. A hlavne recept, ktorý je rýchly a nezašpiním pri príprave pol kuchyne. Odporúčam všetkým. Koláč je fantastický (poleva chudí ako Pribináčik). Do polevy som dala 1 polienkovú lyžicu múky a tak isto olej + 2 vanilkové cukre namiesto 1 a vydaril sa. Ešte som pridala miestymi lekvár kedže mám rada ochutený cheesecake. :))) Prejem úspechy a ďakujem za recept.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist