Dusené všeličo v tortille

Autor receptu: stacy77777

Mám rada mesiace júl-august,keď môžem vbehnúť do záhradky, natrhať a vybrať viac druhov zeleniny,vlastne čo mi príde pod ruku...tak vznikol aj tento obed. Recept na domáce tortilly mám od Egresky.

8
porcií
50 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľku, pridáme na maličké kocky nakrájané mäso. Paradajky na chvíľku namočíme do vriacej vody, ošúpeme, nakrájame na drobno, pridáme k mäsu , troška podlejeme a dusíme cca 20minút. Samozrejme, mäso môžeme použiť akékoľvek.
  2. Všetky druhy zeleniny, ktorú máme prichystanú, nakrájame, pridáme k mäsu, posolíme podľa chuti,pridáme majoránku, zelený petržlen a pretlačený cesnak.
  3. Dusíme ešte asi pol hodiny, potom nastrúhame jeden zemiak a pridáme namiesto múky na dohustenie. Necháme dusiť ešte zo 5 minút.Medzi tým urobíme tortilly. Ja som použila recept od Egresky a bola som veľmi spokojná, aj rodina. http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortilly-fotorecept/5375-recept.html
  4. Tortilly plníme zeleninovo- mäsovou zmesou, posypeme strúhaným syrom. Prajem dobrú chuť!