Mleté mäso


Mleté mäso - recepty:

«1 2 ...15 »
Lacná inšpirácia Lacná inšpirácia Vaše

Mlete maso, zelenina, bylinky rychlo a lacno aj trocha zdravo po Thajskom vzore.

Mäsové guľky na bakoňský spôsob (fotorecept) Mäsové guľky na bakoňský spôsob (fotorecept) Vaše

Základom bol môj recept Madarské bakoňské plátky zo 17.apríla 2011 , teraz som pripravila mäsové guľky z mletého mäsa v smotanovej omáčke so šampiňónmi s údenou paprikou.

Streetstyle toast Streetstyle toast Vaše

Komerčný recept
Toast špeciálne navrhnutý tak, aby padol do jednej ruky a obstál v mestskom ruchu. Civilná, a pritom nápaditá nadčasová klasika. Šušká sa, že dokáže zastaviť aj električku.

Ryžový burger Ryžový burger Vaše

Japonsko je známe svojimi kulinárskymi experimentmi miešania západnej gastronómie s tradičnou japonskou kuchyňou. Jedným z takýchto pokusov sú aj ryžové burgre, ktoré sa prvý krát objavili na trhu v roku 1987, kedy ich do svojho menu zaradil japonský reťazec rýchleho občerstvenia MOS. Odvtedy sa stali obľúbenými po celej východnej Ázii. Sú jednoduché na prípravu, sú rovnocenným ekvivalentom ku klasickým burgrom, no navyše sú zdravšie a poprípade bezlepkové. Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit

Krémrole plnené plnenou paprikou (fotorecept) Krémrole plnené plnenou paprikou (fotorecept) Vaše

Netradičný názov, ale v podstate sa to ani ináč nedá pomenovať.Videl som to v Nápadoch, ktoré mi posielajú priatelia ako prezentácie a reklamy. Vyskúšal som to a je to tu.

Zelerové karbonátky podľa Kuščika (fotorecept) Zelerové karbonátky podľa Kuščika (fotorecept) Vaše

Kuščik, to je po „vihodňarski“ troška a Troška, Zdeněk, je réžisér a dobrý! Nie iba so svojimi filmami, ale aj s perom v ruke. Nedávno som kúpil a na „dúšok vypil“ jeho ďalšiu KK „Nebe v hubě 2, aneb Čertův švagr“. Tam, na str. 84, popisuje rcp. na mužský nenápadný životabudič, resp. „celerové karbanátky“. He_he_he, vraj popisuje. Ako je rozšafný vo filmových dejoch a v humore, slovom aj písmom, tak s rozpisovaním rcp si ťažkú hlavu nerobí. Pravdepodobne ráta s obrazotvornosťou „kuchára“.

Fašírka pečená vcelku (fotorecept) Fašírka pečená vcelku (fotorecept) Vaše

Očistila som jednu mrkvu, cibuľu a 6 strúčikov cesnaku. Mladú cuketu som len umyla, nešúpala som ju.

Paradajková kapusta s fašírkou Paradajková kapusta s fašírkou Vaše

Toto jedlo varila mamina pomerne casto keď som bola malá.Milujem ho dodnes

Holandské mleté rezne (fotorecept) Holandské mleté rezne (fotorecept) Vaše

Úplne nová chuť v mojej kuchyni. Viac na http://www.cookulienka.blogspot.sk/2015/05/holandske-rezne-z-mleteho-masa.html

Pikantné fašírky na stojato so strúhankovými zemiakmi a kvakou Pikantné fašírky na stojato so strúhankovými zemiakmi a kvakou Vaše

Viem, ze kvaku na Slovensku skratka nekupime. Som z toho dost frustrovana, hlavne , ze sa v kazdom obchode valaju batati...Toto fakt nepochopim. Ja som objavila zdroj a tak mam tu kvaku viacmenej pravidelne a pouzivam ju v mojej kuchyni uz takmer castejsie, ako zemiaky. Je to zatial len par receptov, ale ak mate zaujem, tak niektore najdete tu http://chalupnikovi.com/recepty/?s=kvaka

Plnená paprika (fotorecept) Plnená paprika (fotorecept) Vaše

Takto to robila moja mamka a velmi mame radi toto papanicko!

Celerové carpaccio s masovo máslovými kuličkami Celerové carpaccio s masovo máslovými kuličkami Vaše

Celer rozpůlíme, oloupeme a rozdělíme na dvě čtvrtky. Ve slané vodě lehce okyselené (aby celer nezhnědl) uvaříme buď na skus, nebo o něco víc. Zhruba 20 min.

Mäsové guľky na leči Mäsové guľky na leči Vaše

Rýchla a jednoduchá príprava , ak si doma zomeliete mäso, chuť bude neobyčajná a guľky nebudú mastné , ako keď kúpite hotové mleté mäso....

Recept bez obrázku Kysáčska sárma Vaše

Na tento spôsob sármu robila aj moja mama a svokra. Opýtala som sa susedu ktorá za mladších čias varila na svadbách, ona mi iba potvrdila že aj ona tak robieva.

Nepečená roláda zo zemiakovej kaše s mletým mäsom (fotorecept) Nepečená roláda zo zemiakovej kaše s mletým mäsom (fotorecept) Vaše

V Španielsku je typická na Veľkonočné i Vianočné sviatky.U nás v rodine celý rok :)))

Veľkonočná hlávka (plnka, ...) Veľkonočná hlávka (plnka, ...) Vaše

Dnes som hlavku ako sa u nas na vychode tomu hovori piekla po prvy krat a podarila sa mi. Tak pridavam svoj jednduchy receptik aj pre zaciatocnikov :-)

Lahmacun - turecká pizza (fotorecept) Lahmacun - turecká pizza (fotorecept) Vaše

Lahmacun je v podstate tenká placka z kysnutého cesta s pestrou zmesou mletého jahňacieho mäsa so zeleninou, petržlenovej vňate a rôznych korenín pikantnej chuti, označuje sa tiež ako turecká pizza, avšak pripravuje sa aj v Grécku a v arabských krajinách, konzumuje sa horúca, z nápojov sa k nej podáva jogurtový Ayran a placky sa zvyknú pokvapkať citrónovou šťavou. Názov pochádza z "lame na dschun", čo v arménčine znamená mäso na cesto.

Špagety Bolognese Špagety Bolognese Vaše

Recept som pripravoval ako už malý chlapec a po rokoch varenia je neskutočný

«1 2 ...15 »
Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Hrajte o nový mixér s Rajo smotanami Extra! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Máte chuť dopriať si niečo extra? Vyskúšajte smotanovú novinku určenú všetkým gurmánom - Rajo smotany Extra s vyšším obsahom tuku.

Súťaž na máj o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v máji odmeňujeme autorov najobľúbenejších receptov na Varecha.sk v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na máj o najlepší nápad, návod či fotopostup
Pripojte sa aj v máji do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

SÚŤAŽ: BB puding krupicový – jedinečná novinka od Dr.Oetker + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Asi niet gazdinky, ktorá by nepoznala tradičný BB puding kakaový. Tento rok prichádza Dr.Oetker s inováciou, ktorá vás určite poteší.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2015
123
45678910
11121314151617
181920212223 24
25 26 27 28 29 30 31

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist