Kozľacie mäso (recepty chronologicky)

prazdny

Jehněčí česnekem špikované, na česneku pečené

Hlavné jedlá

Jehněčí, ale i kůzlečí maso má specifickou chuť i vůni. Obojí se dokonale snoubí s...

prazdny

Pomaly pečená hruď z kozliatka s plnkou s vnútornosťami

Hlavné jedlá

Kozliatko ako aj jahniatko pripravujeme doma pomerne často. Takto v celku som ale ešte hruď...

prazdny

Krémrole plnené plnenou paprikou

Hovädzie mäso

Netradičný názov, ale v podstate sa to ani ináč nedá pomenovať. Videl som to v...

prazdny

Balkánské jehněčí

Hlavné jedlá

Není to jenom výborné jídlo, ale jeho příprava je hezkou hrou. Použít kromě jehněčího můžete...

prazdny

Boršč od Dnepra

Hovädzie mäso

Tak ako som sľúbil v diskusii, pripájam môj recept od Dnepra z mesta Čerkasy. Recept je...

prazdny

Kozľacinka s kôprovou omáčkou

Bravčové mäso

Dostali sme od známeho mäsko z mladého kozľaťa, tak som rozmýšľala že čo s ním.....

prazdny

Tajine z kozľacieho mäsa so sušenými marhuľami, slivkami a medom

Hlavné jedlá

Pri tomto výraznom, korenistom zimnom jedle typickom pre Severnú Afriku som sa inšpirovala receptami...

prazdny

Pečené kozľa s bielou kapustou a knedľou

Hlavné jedlá

Pekáč si vymastíme bravčovou masťou. Položíme naň mäso, ktoré prešpikujeme cesnakom, nasolíme z oboch...

prazdny

Pečené stehienko z mladého kozliatka

Hlavné jedlá

Recept mám od mojej dcéry, doma chovajú kozliatka, ja som ochutnala len kúsok, zato...

prazdny

Kozľacie mäso so šalviou

Hlavné jedlá

Kozľacie mäso sa u nás veľa nejedáva a tak keď nám moja švagrinka "nadelila" polovicu kozľaťa ,...

prazdny

Kozľací závin s hráškovo–zemiakovou kašou

Hlavné jedlá

Kozľací bok osolíme, okoreníme a potrieme rozotreným cesnakom. Položíme naň pečeň a celé to zrolujeme a...

prazdny

Polnočný plnený rezeň

Hovädzie mäso

"Tak by som si dala čerstvý bravčový rezeň"! S nevinnosťou jej danou zašepkala moja sladká polovička....

prazdny

Baraní guláš

Hovädzie mäso

Mäso umyjeme, odstránime z neho prebytočný tuk, pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.

Kozľacie mäso