Jedlá z diviny


Jedlá z diviny - recepty:

«1 2 ...8 »
Daniel so syrom a s paprikami Daniel so syrom a s paprikami

Mäso patrí k tunajším kulinárskym vášňam. A predsa je vždy dosť dôvodov na osvetu. Napríklad aj v tom, aby sme jednotlivé časti mäsa vedeli pripraviť tým najvhodnejším spôsobom.

Poľovnícka kapsa babky Bajky Poľovnícka kapsa babky Bajky Vaše

Netuším, prečo poľovnícka, ale veľmi nám to chutilo, tak som vypýtala recept. Mne sa placky na prvý krát nepodarili, preto je fotka iba mäsa, ale chuťovo to bolo dobré :)

Pomaly pečené srnčie stehno (fotorecept) Pomaly pečené srnčie stehno (fotorecept) Vaše

Recept je z webu apetitonline, citujem: „Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek...“ ...a mali pravdu...

Králik na červenom víne (fotorecept) Králik na červenom víne (fotorecept) Vaše

Mal som v komore po oslave otvorený alkohol ja tomu moc nedám, taktiež z rodiny to nemá kto doraziť. Tak som sa rozhodol, že ho použijem na varenie králika. Verte a čí nie ono je to ohromné.

Diviak na fazuli Diviak na fazuli Vaše

Tento recept mám od otca ten bol na divinu odborník akurát mne sa nechce z fazuľu tak dlho variť tak používam s konzervy tak isto je chutná.

Jelenie mäso s hruškami Jelenie mäso s hruškami Vaše

Hľadala som dáky zaujímavý recept na jelenie mäso a našla som ho v kuchárskej knihe, ktorú už mám dlhší čas, a rada by som sa o tento recept podelila.

Divinový chrbát s medovými lievancami Divinový chrbát s medovými lievancami

Med je surovina hodná kráľovnej (a to nie iba včelej). Dokáže nielen osladiť dezerty, ale svojsky dochutiť a príjemne zafarbiť aj mäsité či zeleninové jedlá. Všetky ingrediencie pospája do harmonického celku.

Jelení guláš od poľovníka (fotorecept) Jelení guláš od poľovníka (fotorecept) Vaše

Robila som poriadok v mrazničke a našla som tam zabudnutý kúsok jeleňa, tak som navarila guláš...recept mám od poľovníka a veľmi nám chutí...

Silvestrovský jelení guláš Silvestrovský jelení guláš Vaše

Robím ho len 1x v roku podľa otcovho receptu. Pochádzam z poľovníckej rodiny a toho je náš tradičný recept na výborný jelení guláš. Ani ho nechcel prezradiť :-)

Dančí roládka (fotorecept) Dančí roládka (fotorecept) Vaše

Nevařím vždy divočinu, protože během roku není tolik vidět a tak jsem si řekla, že letos vyzkouším dančí, jelení i kančí maso a ještě mám křepelky :-D @Remcula

Recept bez obrázku Jelení guľáš na čiernom pive so slivkovým lekvárom Vaše

Recept pochádza od môjho nebohého otca pochádzal s osady tak divina na tu bol master.

Konfitovaná srnčia sviečková Konfitovaná srnčia sviečková Vaše

Dnes sa varilo: "čo chladnička dala" a vznikol tento recept....

Grilovaná pečienka s restovanou pečeňou (fotorecept) Grilovaná pečienka s restovanou pečeňou (fotorecept) Vaše

Svoje meniny oslavujem, vo všetkej úcte a počestnosti, so svojim slávnym patrónom a ochrancom sv. Františkom! Tentoraz som mal šťastie a „zviezol“ som sa na šikovnosti rúk a umu mojej krajšej ½! Jej úspešne liečený pacient, vášnivý poľovník, bol na love vo Wyoming_u a z vďaky ju obdaroval sviečkovicou z antilopy! A keďže v našej domácnosti „vládnem“ JA, teda aspoň vareškou, „zmajstroval“ som z nej po mojom túto špecialitu, ako „posledný hryz“, ku ktorej sme popíjali výborné rumunské červené!

«1 2 ...8 »
Aktuálne súťaže

Súťaž na august o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v auguste súťažíme o najobľúbenejší recept v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na august o najlepší nápad, návod či fotopostup
Zapojte sa aj v auguste do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
12
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist