Domáci tvarohový Míša (fotorecept)

Domáci tvarohový Míša (fotorecept)
Foto: eruska25
eruska25Eruska25, recept pridal: 17. júla 2013 22:08Ďalšie jeho recepty

Pochúťka pre milovníkov nanuku Míša.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Na túto studenú dobrotu stačí pár surovín.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 1

2

Tvaroh a cukor vymiešame a pridáme ušľahanú šľahačku. Znovu dobre vymiešame.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 2

3

Do polovičky zmesy vmiešame kakao.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 3

4

Vložíme do vhodnej nádoby. Ja som doma mala originál kelímok od Míšu, tak som ho využila. Dáme do mrazničky aspoň na 3 hodiny a môžeme podávať.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 12 ľudí (3,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:20
    Tak tento recept určite vyskúšam,môj obľúbený.Práve nemám v mrazničke,lebo veď musia stačiť aj rôzne šaláty v lete,ale príde čas...:-) ďakujem za recept.


  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:21
    A vítaj na Vareche :-)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 07:17
    Ďakujem za privítanie.


  • betty21, 18. júla 2013 o 07:43
    uložené, tiež milujem Miša :)


  • trepotadielko, 18. júla 2013 o 08:35
    Čauko a ako sa ďalej pracuje s tou šľahačkou? Do polovice zmesy pridáme kakao a potom.. aj šľahačku či ako? :)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 10:42
    Vymiešame tvaroh s cukrom, pridáme vyšľahanú šľahačku, premiešame. Polovičku vylejeme do nádoby. Zvyšok zafarbíme kakaom a dáme tiež do nádoby a zamraziť.


  • mariana33, 18. júla 2013 o 12:58
    určite vyskúšam...ukladám...:)


  • aroooo, 18. júla 2013 o 14:19
    vyskúšam, kk


  • marienka44, 18. júla 2013 o 15:52
    Netreba obcas miesat pocas mrazenia? Ak sa to nerobi, vytvaraju sa krystaliky ladu v chladenej zmesi. :-)


  • cesminaz, 18. júla 2013 o 17:18
    to moze byt vyborne ;-) ja by som to zjedla aj nezmrazene :-))


  • cicamaci, 18. júla 2013 o 17:26
    určite vyskúšam, uložené v kk.


  • abend, 18. júla 2013 o 17:36
    @eruska25 ,prosím prezradiť či je tvaroh mäkký alebo hrudkovitý a kde dostanem kúpiť tvaroh poctivý ktorý si Ty použila.


  • eruska25, 18. júla 2013 o 18:01
    marienka44, počas mrazenia nemiešam
    abend, tvaroh poctivý kupujem v Jednote, je hrudkovitý, ale tak mierne. Veľmi hrudkovitý je suchý, to by som asi radšej dala mäkký.


  • irenaw, 23. júla 2013 o 21:25
    som milovník Míšu, ale iba na paličke, ten v krabičke je iný. toto stojí za pokus ;-)


  • katka78, 28. júla 2013 o 20:55
    Už je v mrazničke, zajtra po práci padne vhod :-)


  • katka78, 4. augusta 2013 o 20:11
    @Eruska25 ďakujem za recept, domáci Míša bol výborný a takto sa mi podaril :-)




  • eruska25, 7. júna 2014 o 21:37
    katka78,
    som rada, že chutil, aj foto je pekné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 19/2015: Jar na tanieri Jar na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 7. mája v denníku Pravda.


TOPlist