Domáci tvarohový Míša (fotorecept)

Domáci tvarohový Míša (fotorecept)
Foto: eruska25
eruska25Eruska25, recept pridal: 17. júla 2013 22:08Ďalšie jeho recepty

Pochúťka pre milovníkov nanuku Míša.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Na túto studenú dobrotu stačí pár surovín.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 1

2

Tvaroh a cukor vymiešame a pridáme ušľahanú šľahačku. Znovu dobre vymiešame.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 2

3

Do polovičky zmesy vmiešame kakao.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 3

4

Vložíme do vhodnej nádoby. Ja som doma mala originál kelímok od Míšu, tak som ho využila. Dáme do mrazničky aspoň na 3 hodiny a môžeme podávať.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 11 ľudí (3,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:20
    Tak tento recept určite vyskúšam,môj obľúbený.Práve nemám v mrazničke,lebo veď musia stačiť aj rôzne šaláty v lete,ale príde čas...:-) ďakujem za recept.


  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:21
    A vítaj na Vareche :-)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 07:17
    Ďakujem za privítanie.


  • betty21, 18. júla 2013 o 07:43
    uložené, tiež milujem Miša :)


  • trepotadielko, 18. júla 2013 o 08:35
    Čauko a ako sa ďalej pracuje s tou šľahačkou? Do polovice zmesy pridáme kakao a potom.. aj šľahačku či ako? :)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 10:42
    Vymiešame tvaroh s cukrom, pridáme vyšľahanú šľahačku, premiešame. Polovičku vylejeme do nádoby. Zvyšok zafarbíme kakaom a dáme tiež do nádoby a zamraziť.


  • mariana33, 18. júla 2013 o 12:58
    určite vyskúšam...ukladám...:)


  • aroooo, 18. júla 2013 o 14:19
    vyskúšam, kk


  • marienka44, 18. júla 2013 o 15:52
    Netreba obcas miesat pocas mrazenia? Ak sa to nerobi, vytvaraju sa krystaliky ladu v chladenej zmesi. :-)


  • cesminaz, 18. júla 2013 o 17:18
    to moze byt vyborne ;-) ja by som to zjedla aj nezmrazene :-))


  • cicamaci, 18. júla 2013 o 17:26
    určite vyskúšam, uložené v kk.


  • abend, 18. júla 2013 o 17:36
    @eruska25 ,prosím prezradiť či je tvaroh mäkký alebo hrudkovitý a kde dostanem kúpiť tvaroh poctivý ktorý si Ty použila.


  • eruska25, 18. júla 2013 o 18:01
    marienka44, počas mrazenia nemiešam
    abend, tvaroh poctivý kupujem v Jednote, je hrudkovitý, ale tak mierne. Veľmi hrudkovitý je suchý, to by som asi radšej dala mäkký.


  • irenaw, 23. júla 2013 o 21:25
    som milovník Míšu, ale iba na paličke, ten v krabičke je iný. toto stojí za pokus ;-)


  • katka78, 28. júla 2013 o 20:55
    Už je v mrazničke, zajtra po práci padne vhod :-)


  • katka78, 4. augusta 2013 o 20:11
    @Eruska25 ďakujem za recept, domáci Míša bol výborný a takto sa mi podaril :-)




  • eruska25, 7. júna 2014 o 21:37
    katka78,
    som rada, že chutil, aj foto je pekné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Dnes kompóty.
Zaváracia sezóna je v plnom prúde. Tak poďme na to.

Paradajkový paprikáš
Rajčina mala a má v našej rodinnej kuchyni dosť rozporné miesto. Túto plodinu peruánskych Indiánov pestujeme od čias, čo si pamätám.

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist