Domáci tvarohový Míša (fotorecept)

Domáci tvarohový Míša (fotorecept)
Foto: eruska25
eruska25Eruska25, recept pridal: 17. júla 2013 22:08Ďalšie jeho recepty

Pochúťka pre milovníkov nanuku Míša.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Na túto studenú dobrotu stačí pár surovín.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 1

Tvaroh a cukor vymiešame a pridáme ušľahanú šľahačku. Znovu dobre vymiešame.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 2

Do polovičky zmesy vmiešame kakao.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 3

Vložíme do vhodnej nádoby. Ja som doma mala originál kelímok od Míšu, tak som ho využila. Dáme do mrazničky aspoň na 3 hodiny a môžeme podávať.
Domáci tvarohový Míša (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

16 komentárov k receptu
  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:20
    Tak tento recept určite vyskúšam,môj obľúbený.Práve nemám v mrazničke,lebo veď musia stačiť aj rôzne šaláty v lete,ale príde čas...:-) ďakujem za recept.


  • frezia68, 18. júla 2013 o 06:21
    A vítaj na Vareche :-)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 07:17
    Ďakujem za privítanie.


  • betty21, 18. júla 2013 o 07:43
    uložené, tiež milujem Miša :)


  • trepotadielko, 18. júla 2013 o 08:35
    Čauko a ako sa ďalej pracuje s tou šľahačkou? Do polovice zmesy pridáme kakao a potom.. aj šľahačku či ako? :)


  • eruska25, 18. júla 2013 o 10:42
    Vymiešame tvaroh s cukrom, pridáme vyšľahanú šľahačku, premiešame. Polovičku vylejeme do nádoby. Zvyšok zafarbíme kakaom a dáme tiež do nádoby a zamraziť.


  • mariana33, 18. júla 2013 o 12:58
    určite vyskúšam...ukladám...:)


  • aroooo, 18. júla 2013 o 14:19
    vyskúšam, kk


  • marienka44, 18. júla 2013 o 15:52
    Netreba obcas miesat pocas mrazenia? Ak sa to nerobi, vytvaraju sa krystaliky ladu v chladenej zmesi. :-)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 7 komentárov)
  • cesminaz, 18. júla 2013 o 17:18
    to moze byt vyborne ;-) ja by som to zjedla aj nezmrazene :-))


  • cicamaci, 18. júla 2013 o 17:26
    určite vyskúšam, uložené v kk.


  • abend, 18. júla 2013 o 17:36
    @eruska25 ,prosím prezradiť či je tvaroh mäkký alebo hrudkovitý a kde dostanem kúpiť tvaroh poctivý ktorý si Ty použila.


  • eruska25, 18. júla 2013 o 18:01
    marienka44, počas mrazenia nemiešam
    abend, tvaroh poctivý kupujem v Jednote, je hrudkovitý, ale tak mierne. Veľmi hrudkovitý je suchý, to by som asi radšej dala mäkký.


  • irenaw, 23. júla 2013 o 21:25
    som milovník Míšu, ale iba na paličke, ten v krabičke je iný. toto stojí za pokus ;-)


  • katka78, 28. júla 2013 o 20:55
    Už je v mrazničke, zajtra po práci padne vhod :-)


  • katka78, 4. augusta 2013 o 20:11
    @Eruska25 ďakujem za recept, domáci Míša bol výborný a takto sa mi podaril :-)




Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist