Domáci syr

misela34Misela34, recept pridal: 3. novembra 2013 19:25Ďalšie jeho recepty

Suroviny

700 gr
porcií

Postup prípravy receptu

1

5 litrou mlieka,syridlo,teplomer mlieko nzahrejeme na 45 stupnou-pridáme syridlo-pol malej lyžičky- necháme 45 minút zrážať-syrnicu ak zhustne prekrojíme dame do handry,najlepšie platenej,aby ztiekla ..srvátka ...a necháme odkvapkať na noc...

2

vyformovany syr nakrájame a naložíme do nálevu 3 pol.lyzice soli a LITER vody....v náleve vydrži asi tyžden-srvátku prejdeme este raz pomalim varom ,mozme osladiť-no nemusíme a možme piť----

3

Podporuje - vlnenie čriev a tvorbu črevnej mikroflóry a tým prirodzene upravuje metabolizmus. Obmedzuje zápaly žalúdka a čriev, znižuje cholesterol, Vďaka vápniku napomáha stavbe kostí. Podporuje správnu funkciu ľadvín a s tým spojený čistý vzhľad pokožky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (2,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Rezance s ringlotami
Čím vás len prekvapiť? Čím vás len zasýtiť? Malo by to byť čosi iné, čosi zvláštne. Pripravím vám modranské slíže s ringlotami.

Varecha 35/2014: Zavárame
Časopis Varecha vo štvrtok 28. augusta v denníku Pravda.

Bavorská kuchyňa: Mníchovčania si potrpia na kvalitnú a domácu stravu
Z bavorského Mníchova nám špeciality tejto časti Nemecka priblíži Varecháčka Archaa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2014: Zavárame Zavárame
Časopis Varecha vo štvrtok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist