Domáci syr

misela34Misela34, recept pridal: 3. novembra 2013 19:25Ďalšie jeho recepty

Suroviny

700 gr
porcií

Postup prípravy receptu

1

5 litrou mlieka,syridlo,teplomer mlieko nzahrejeme na 45 stupnou-pridáme syridlo-pol malej lyžičky- necháme 45 minút zrážať-syrnicu ak zhustne prekrojíme dame do handry,najlepšie platenej,aby ztiekla ..srvátka ...a necháme odkvapkať na noc...

2

vyformovany syr nakrájame a naložíme do nálevu 3 pol.lyzice soli a LITER vody....v náleve vydrži asi tyžden-srvátku prejdeme este raz pomalim varom ,mozme osladiť-no nemusíme a možme piť----

3

Podporuje - vlnenie čriev a tvorbu črevnej mikroflóry a tým prirodzene upravuje metabolizmus. Obmedzuje zápaly žalúdka a čriev, znižuje cholesterol, Vďaka vápniku napomáha stavbe kostí. Podporuje správnu funkciu ľadvín a s tým spojený čistý vzhľad pokožky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (2,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist