Domáci kinder mliečny rez

scurutaj - fotkascurutaj, 7. apríla 2013
Domáci kinder mliečny rez
Foto: scurutaj

Je tu vela receptov na tento kolacik,ale jeden navyse nezaskodi. Je rychly,bez muky a chutny....

10 minút
príprava
10 minút
na 190 °C

Suroviny

5
100 g
3 PL
1 téglik
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Najskor si vyslahame vajicka s cukrom do peny.. Pridame kakao..

  2. 2

    Snazime sa rozdelit na dva rovnake polovice,a upecieme na dvoch mensich plechoch. Ja som pouzila plech30x25. Medzitym si slahacku vyslahame s cukrom. Piskoty po upeceni nechame vychladnut,na jeden natrieme slahackovu zmes a druhym platom prikrijeme,a je to :)

Diskusia k receptu

kata130
zaujímavý recept,s ao málo surovinami a vyzerá super. Ja by som do plnky pridala ešte tvaroh ale je to podľa každého chuti. ale chválim ;)
monnikka
vyzerá vynikajúco, musím vyskúšať, ale tiež pridám tvaroh
používateľ nemá avatar
lya
lya
Vyzerá výborne.. :) Ja som tiež skúšala mliečny rez, ale do toho išiel tvaroh a med a môžem povedať že bol vynikajúci.. Za jeden deň sa všetko zjedlo :) Robila som to podľa tohto receptu  tipnajedlo.sk/recepty/mliecny-rez...
pribinacek
To co je za recept? Sme to doma skusili, ale sa napodaril. Nechyba ti nieco v tom ceste? Tie vajcia s cukrom a kakaom sa hentak nedali upiect a nešlo nam to z plechu dole a vyzeralo to hrozne. Po desiatich minutach pecenia to bolo surove. Plech mozme vyhodit. Monnikka ani ho nepecte, recept je zly.
radost
žiadna múka?a z čoho je potom tá hmota?len vajcia+cukor+kakao?
to určite nejde...:-(
pribinacek
Ved to! Som myslel, ze ked je uverejneny na vareche recept, tak bude aj kvalitny, ale toto nikdy viac. Koli mne ze som recept vybral mam teraz tichu domacnost a mozem ist kupit novy plech. Piekli sme to dlhsie, lebo to bolo surove a potom uz to bolo ako handgrant. Pisem to sem, aby ste to ani neskusali a uz koncim. Idem sa ukludnit do krcmy a po mojej kupim horalku.
scurutaj
pribinacek,neviem ako si ho piekol,ale treba na plech dat papier na pecenie... radost naozaj tam nejde ziadna muka,vajcia s cukrom musis poriadne vyslahat do penista a potom pridat kakao.. kata130 musim vyskusat aj s tvarohom.
scurutaj
pribinacek neviem aku mas ty ruru,to si musis kontrolovat,mozno ti staci menej minut...
sany11
Mne sa to tiez nezda,bez muky?a z coho je potom ta hmota,ved to musi byt riedke,a vobec si neviem predstavit to piect.
rory62
Tiež som váhala pri tomto recepte ale podaril sa mi. Treba všetko poriadne vyšľahať. V prvý deň sa mi zákusok zdal byť trošku horký, bolo tam cítiť kakao ale na druhý deň bol výborný. Chystám sa ho upiecť znovu, ale tento krát z dvojitej dávky keďže po rozdelení cesta ho bolo málo. Každopádne ďakujem za recept. Príprava je jednoduchá a výsledok stojí za to. :)
moncuskaa
ludkovia co sa hned certite ? uz ste robili niekedy zamatovu roladu? tam ide presne to iste cesto len cukor vajicka a kakao a je vynikajuuce :) tiez som ho zoskrabavala z papiera na pecenie lebo s ami nechcelo odlepit ale preto hned nemusi byt zly recept .Treba skusit znova .A Scurutaj vdaka za recept urcite vyskusam :)mnam
kamilka25
prave som ho urobila, cesto je krasne nadychane, slahacka je proste mnamky slahacka.. kolacik je skvely :) mnam :)
brezapp
Parada, bez muky to je super, po precitani komentov som sa zlakol ze mi to nevyjde tak som tak supol kusok kypriaceho a ani som nedaval papier ale poriadne som pomastil plech s maslom a cesto vyslo paradne. Tvarohova plna s vanilkou a 1dc bananovym mliekom, nakrajane kiwi, parada dasa urobit hocico :)
opicka21
a musím to cesto piecť na dvoch plechoch nedá sa to na jednom a potom rozkrojiť???ďakujem (nemám2rovnaké plechy) :)
andiss
Vyskusam, tesim sa, ze je bez muky. Verim, ze to ide robim tak aj tvarohovo visnovu roladu. Cesto je z vajec, cukru a kakaa.
Len tu zmiesam tvaroh s bananikom asi :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia