Domáce klobásky v bagete

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme na osem častí a vytvarujeme klobásky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.
  2. Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, môžeme použiť aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame, dáme do misky, pridáme majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne premiešame a podľa potreby ochutíme.
  3. Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na mierne rozpálenom grile. Obraciame ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme, vložíme do nej klobásu a šalát.