Domáce arašidové maslo

Domáce arašidové maslo
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 12. apríla 2010 13:45Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Arašidy si opražime na sucho do svetlo hneda, dame do mixera s nožmi, pridame všetko ostatne a mixujeme. Trva to trošku dlhšie kym sa to spojí, asi 5 minut. Sem-tam masu zotrite zo stran mixera. Mozete si dochutit podla seba, pridat viac cukru alebo soli...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hanina, 12. apríla 2010 o 14:25
    Vďaka vyskúšam.


  • michsamant, 12. apríla 2010 o 14:43
    ta fotka je uzasna!


  • egreska, 12. apríla 2010 o 15:16
    miška to asi preto že nie je moja :-)) je požičana z netu,lebo už som ho robila davno a fotky som vymazala...


  • kucharronald, 12. apríla 2010 o 18:27
    Arašidové maslo mám rád :) zvykávali sme kupovať ešte dávno v obchode :) Ale už nikde nevidím :) ďakujem za recept :)
    A ešte niečo...koľko medu alebo cukru mám pridať?


  • egreska, 12. apríla 2010 o 19:17
    Rony,skus dat 1 čl cukru alebo medu ale potom treba ochutnat a doladit podla seba,ok?


  • kucharronald, 12. apríla 2010 o 20:01
    oky :) už sa veľmi teším :) zajtra spravím, keď budú mať u nás v ,,mini" obchode neslané arašídy :D


  • bozulka, 13. apríla 2010 o 14:47
    @egre ška ďakujem,už mi dochádza a neviem kedy bude zase v LIDLLI americký deň,nemusím striehnúť.U nás v pražiarni kávy majú pražené,neslané arašidy tak ich len trošku občerstvím.


  • mirja, 15. januára 2012 o 16:16
    môže sa tam niečo nepodariť?
    lebo mne sa nepodarilo


  • egreska, 15. januára 2012 o 17:54
    a čo sa stalo? mrkni tu:




  • mirja, 17. januára 2012 o 21:05
    Egreška, ty si neskutočná, ďakujem


  • egreska, 18. januára 2012 o 08:52
    :-))))))))


  • smuuk043, 19. júla 2013 o 09:37
    tiež sa mi to nepodarilo podľa očakávania,teda na obrázku je taká hladká konzistencia, čo ja nemám...napadlo ma tam vliať trocha rozpustenej čokolády,a ešte som to premixovala tak sa to zlepšilo, aj chuťovo super, len to nie je hladké.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist