Domáce arašidové maslo

Domáce arašidové maslo
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 12. apríla 2010 13:45Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Arašidy si opražime na sucho do svetlo hneda, dame do mixera s nožmi, pridame všetko ostatne a mixujeme. Trva to trošku dlhšie kym sa to spojí, asi 5 minut. Sem-tam masu zotrite zo stran mixera. Mozete si dochutit podla seba, pridat viac cukru alebo soli...



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hanina, 12. apríla 2010 o 14:25
    Vďaka vyskúšam.


  • michsamant, 12. apríla 2010 o 14:43
    ta fotka je uzasna!


  • egreska, 12. apríla 2010 o 15:16
    miška to asi preto že nie je moja :-)) je požičana z netu,lebo už som ho robila davno a fotky som vymazala...


  • kucharronald, 12. apríla 2010 o 18:27
    Arašidové maslo mám rád :) zvykávali sme kupovať ešte dávno v obchode :) Ale už nikde nevidím :) ďakujem za recept :)
    A ešte niečo...koľko medu alebo cukru mám pridať?


  • egreska, 12. apríla 2010 o 19:17
    Rony,skus dat 1 čl cukru alebo medu ale potom treba ochutnat a doladit podla seba,ok?


  • kucharronald, 12. apríla 2010 o 20:01
    oky :) už sa veľmi teším :) zajtra spravím, keď budú mať u nás v ,,mini" obchode neslané arašídy :D


  • bozulka, 13. apríla 2010 o 14:47
    @egre ška ďakujem,už mi dochádza a neviem kedy bude zase v LIDLLI americký deň,nemusím striehnúť.U nás v pražiarni kávy majú pražené,neslané arašidy tak ich len trošku občerstvím.


  • mirja, 15. januára 2012 o 16:16
    môže sa tam niečo nepodariť?
    lebo mne sa nepodarilo


  • egreska, 15. januára 2012 o 17:54
    a čo sa stalo? mrkni tu:




  • mirja, 17. januára 2012 o 21:05
    Egreška, ty si neskutočná, ďakujem


  • egreska, 18. januára 2012 o 08:52
    :-))))))))


  • smuuk043, 19. júla 2013 o 09:37
    tiež sa mi to nepodarilo podľa očakávania,teda na obrázku je taká hladká konzistencia, čo ja nemám...napadlo ma tam vliať trocha rozpustenej čokolády,a ešte som to premixovala tak sa to zlepšilo, aj chuťovo super, len to nie je hladké.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist