Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)

Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)
Foto: tkatka
tkatkaTkatka, 31 ročná žena, Dolný Bar, recept pridala: 18. júna 2011 15:01Ďalšie jej recepty

Tiež je veľmi chutná mňammmmmmmmmmmmm :)))

Suroviny

8
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Hrozienka zalejeme rumom a necháme napučať. Mlieko, marhuľový lekvár, práškový cukor, malinový sirup dáme do mixera a zmixujeme. Potom pridáme smotanu na šľahanie a trošku zmixujeme.
Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)  - obrázok 1

2

Zmes vylejeme do dózy a pridáme rum a hrozienka, zamiešáme.
Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)  - obrázok 2

3

Pridáme pár piškót a zamrazíme. 3x po 30 minutách zamiešáme.
Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)  - obrázok 3

4

Podávame podľa chuti :)))
Domáca punčová zmrzlina (fotorecept)  - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 18. júna 2011 o 16:48
    .... a zase tu máme zmrzku?.... a dokonca mojú obľúbenú


  • evanaaa, 18. júna 2011 o 17:09
    Tkatka, kde ty chodíš na tieto nápady, budem musieť aj ja niečo vymyslieť, ak sa mi to podarí ako tebe, aspoň približne ( nie s cukrom), budem mať radosť.


  • omega202, 18. júna 2011 o 18:54
    Vyskušam to!!


  • omega202, 18. júna 2011 o 18:54
    Vyskušam to!!


  • diabambulka, 18. júna 2011 o 21:35
    mňam, ukladám toto je moja obľúbená, vyskúšam, ďakujem ...


  • liviar, 19. júna 2011 o 11:36
    Super, punčové milujem, určite vyskúšam.


  • orchidea, 19. júna 2011 o 17:05
    punčovú zmrzlinu mám rada, vyskúšam


  • mariaklara, 19. júna 2011 o 22:50
    Punčová, to je sen.....


  • evanaaa, 20. júna 2011 o 21:40
    Ešte som sa chcela spýtať - šľahačka sa nemusí vyšľahať, zhustne to aj tak?


  • tkatka, 20. júna 2011 o 22:01
    @evanaaa smotana sa nemusí vyšľahať, zhustne to.


  • irenaw, 17. júna 2012 o 17:45
    mňam, aká jednoduchá, ukladám


  • monika456, 18. júna 2012 o 09:22
    paráda, vyzerá parádne, čo najskôr vyskúšam :)))))


  • helca103, 18. júna 2012 o 11:45
    punčovú mám rada, pošteklila si moje chuťové poháriky :-)


  • eviana, 14. mája 2014 o 23:17
    @katuska , ja milujem punčovú a Tvoj recept mi teraz skočil do oka vďaka rubrike "pamätáte si" a ja sa taaaak teším, určite vyskúšam a ďakujem Tebe za super recept... a ďakujem aj @redakcia za toto super pripomínanie starších receptov... KK :)


  • tkatka, 22. mája 2014 o 08:30
    Ďakujem za komentáre veľmi ma potešili :)))
    @eviana som rada že sa ti páči môj recept :))) niet za čo :)))


  • kukulienka71, 22. mája 2014 o 09:02
    @tkatka , punčová zmrzlina je moja najobľúbenejšia. Vyskúšam tvoj recept v tomto teple, mám ešte svoj marhuľový lekvár, teším sa a vopred ďakujem :-)


  • tkatka, 22. mája 2014 o 09:09
    @kukulienka71 to som veľmi rada a niet za čo :)))


  • kukulienka71, 22. mája 2014 o 18:33
    táto zmrzlina je fakt výborná, @tkatka , máme postarané o mlsanie pár dní. Nesklamala si ma ;-)



  • tkatka, 22. mája 2014 o 18:46
    @kukulienka71 tak si to už stihla vyskúšať? Tak to som veľmi rada že chutila :))) Vyzerá to výborne :))) Bodla by teraz :)))


  • katka78, 24. mája 2014 o 14:16
    Dnes skúšam túto punčovú zmrzku, už je v mrazničke, ešte len tuhne, ale už teraz viem, že bude výborná, všetky zúčastnené kuchynské pomôcky som vyoblizovala ;-) No bolo mi toto treba?! :-) Cukor som nedala, lebo už sirup sa mi zdal dosť sladký (my ich vôbec nepijeme, tak nie som zvyknutá) a lekvár je vlastne tiež sladký, tak nám to bude stačiť :-) Ďakujem za recept!


  • katka78, 24. mája 2014 o 20:18
    Je výborná, ešte raz ďakujem! :-)




  • pivonka, 24. mája 2014 o 20:55
    Punčovú mám najradšej a z trhu zmizla. Domácu som ešte nejedla, verím, že podľa tohoto receptu musí byť vynikajúca, ale chce to domáci malinový sirup a lekvár. Ani jedno nemám, :-((. Tak aspoň do kuchárskej knihy a keď nám leto dá svoje dary, tak sa možno zadarí.


  • tkatka, 24. mája 2014 o 23:13
    @katka78 tvoja zmrzlina vyzerá výborne :))) som rada že chutila, niet za čo :)))


  • tkatka, 24. mája 2014 o 23:15
    @pivonka nám chutila a ako čítaš aj iným varecháčom sa zapáčil :)))


  • eviana, 25. mája 2014 o 09:25
    @tkatka , zmrzlina spravená aj ochutnaná a musím uznať, že naozaj výborná. Ďakujem za recept, určite budem robievať častejšie... veď leto len začína :)




  • tkatka, 25. mája 2014 o 10:07
    @eviana som rada že zmrzlina chutila :))) niet za čo :))) tvoja zmrzlina vyzerá veľmi dobre, je čas aby som aj ja už spravila :)))


  • pivonka, 12. júla 2015 o 16:14
    Urobila som, je fakt výborná! Vďaka za recept.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist