Domáca pizza

Domáca pizza
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 8. novembra 2009 20:26Ďalšie jeho recepty

Máte radi pizzu? Skúste si ju urobiť aj doma. Určite bude chutiť.


Suroviny

4-5
porcie
90
minút
príprava
30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Do 2,5 dcl vlažnej vody dáme 3/4 kvasníc. Necháme vykysnúť (15 - 20 min).

Múku osolíme, pridáme 4 polievkové lyžice oleja a kvasnice - všetko dobre premiešame. Cesto zakryjeme utierkou a necháme vykysnúť (cca 25 - 30 min).

Na vymastený plech rozotrieme cesto, potrieme kečupom a pridáme všetky ingrediencie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180 stupňov cca 30 min.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

15 komentárov k receptuMožnosť mazania komentárov autorom receptu bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. Nech nie je diskusia na Vareche o cenzúre názorov, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme, a radšej vylepšujme recepty.
  • dorka7, 15. apríla 2010 o 20:13
    robím toto isté cesto je super


  • kuchtik, 8. mája 2010 o 21:08
    Prosím milé varechárky, nemá niekto z Vás vyskúšaný dobrý recept
    na bezlepkovú pizzu?


  • kimlo, 6. júla 2010 o 12:54
    A ejha, že kečup... to by Ťa taliani hnali.. :-)


  • garanco, 7. októbra 2010 o 09:04
    Ten kečup aj mne prvý padol do oka! Paradajky v akejkoľvek forme- surové, pretlak, sterilizované -
    dodajú tú správnu chuť


  • butcher, 7. októbra 2010 o 21:25
    uz si niekedy jedol pizzu?


  • butcher, 7. októbra 2010 o 21:39
    kečup je americký vynález a s Talianmi nemá nič. vieš aký je vôbec pizza základ?


  • dorisa, 23. januára 2011 o 22:31
    @kucht ík, našla som ti tu na vareche recept od mojej kamarátky @elisticka , je to na bezlepkovú pizzu. » varecha.pravda.sk/recepty/celiaticka-pizza-fotorecept/826...


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 7 komentárov)
  • varimrada, 24. januára 2011 o 08:27
    Uff, to cesto mi nepripadala vhodne na rozmiestnenie na plech, vyzeralo prekysnute a navyse udanie 3/4 kvasinic je udaj, ktory metie. 3/4 z coho z jedneho kilogramu..?? Normalne mi je luto tych kucharok, co to budu skusat z nadejou...


  • holanmartin, 24. januára 2011 o 13:47
    No neviem, to cesto Ste vôbec nespracovali,
    no a k tým prísadam na pizzu je škoda sa vôbec zmieňovať ...
    Samá konzerva a chemikália !!!
    Ale keď Vám to chutí ...Proti gustu ...


  • glosterka, 24. januára 2011 o 16:41
    Ja dávam na pizzu paradajkový pretlak. Niektoré kečupy sú príliš ostré, príliš kyslé, príliš umelé... a taký pretlak dá inú chuť... Každému však chutí pizza inak... aj s kečupom...


  • gman, 24. januára 2011 o 19:47
    pri vsetkej ucte, kolko ludi, tolko chuti, ale preco maju ludia tendenciu nagebrit na pizzu milion veci a dorazit to kecupom, ktory ked je na pizzi, tak citit len ten kecup. od toho horsia je na pizzi uz len tatarka. nastastie som to nevidel na vlastne oci. len pocul. brrrr


  • santik5, 23. februára 2011 o 20:03
    ako nehnevaj sa že to poviem.. ale príde mi to ako HUMUS .


  • eraserhead, 5. októbra 2011 o 09:08
    @Matus113 TY si pizzu pravdepodobne ešte nevidel, to čo tu prezentuješ pod týmto názvom určite nie je pizza. Je to slovenská klasika "čo dom dal". Odhliadnúc od tej hmoty ktorú nazývaš cesto, to je kapitola sama osebe.




  • varicdaniel, 20. februára 2012 o 09:57
    @eraserhead - Pekné video, radosť pozerať



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist