Domáca pizza

Domáca pizza
Foto: Matus113
matus113Matus113, 38 ročný muž, Trenčín, recept pridal: 8. novembra 2009 20:26Ďalšie jeho recepty

Máte radi pizzu? Skúste si ju urobiť aj doma. Určite bude chutiť.


Suroviny

4-5
porcie
90
minút
príprava
30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Do 2,5 dcl vlažnej vody dáme 3/4 kvasníc. Necháme vykysnúť (15 - 20 min).

2

Múku osolíme, pridáme 4 polievkové lyžice oleja a kvasnice - všetko dobre premiešame. Cesto zakryjeme utierkou a necháme vykysnúť (cca 25 - 30 min).

3

Na vymastený plech rozotrieme cesto, potrieme kečupom a pridáme všetky ingrediencie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180 stupňov cca 30 min.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist