Dobrá hubová polievka

an3daAn3da, recept pridal: 26. januára 2012 20:17Ďalšie jeho recepty

Recept dostala, vyskúšala a preto že je dobrý rada ho dávam všetkým.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Na oleji smažiť cibuľu, pridať mrkvu a zemiaky pokrájané na kocky a ešte trochu smažiť. Pridať šampiňony pokrájané podľa vlastnej vôle, na plátky. Pridať mlieko, vodu. Vegetu, soľ, korenie podľa chuti a variť asi pol hodiny. Potom pridať pohár smotany vymiešanej s 1-2 lyžicami múky. Ked prevrie, polievka je uvarená.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • turistka, 27. januára 2012 o 08:43
    @an3da , takú nerobím, pridala som si do kuchárky, počas sezóny dám tie moje nazbierané, čauko.


  • an3da, 27. januára 2012 o 12:53
    Istotne môž urobiť aj z nazbieraných.


  • dogagador, 27. januára 2012 o 15:58
    ja si myslim, ze hubova ma byt hubova, nie mrkvova a zemiakova...., takze skor by som tuto nazvala zeleninova s hubami. moze byt dobra, preco nie?


  • 3sandra3, 16. marca 2012 o 20:18
    zeleninová, mrkvová, hubová,, to je jedno ako sa volá,,, musí byť výborná,,, vyskúšam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist