Dobrá hubová polievka

an3daAn3da, recept pridal: 26. januára 2012 20:17Ďalšie jeho recepty

Recept dostala, vyskúšala a preto že je dobrý rada ho dávam všetkým.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Na oleji smažiť cibuľu, pridať mrkvu a zemiaky pokrájané na kocky a ešte trochu smažiť. Pridať šampiňony pokrájané podľa vlastnej vôle, na plátky. Pridať mlieko, vodu. Vegetu, soľ, korenie podľa chuti a variť asi pol hodiny. Potom pridať pohár smotany vymiešanej s 1-2 lyžicami múky. Ked prevrie, polievka je uvarená.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • turistka, 27. januára 2012 o 08:43
    @an3da , takú nerobím, pridala som si do kuchárky, počas sezóny dám tie moje nazbierané, čauko.


  • an3da, 27. januára 2012 o 12:53
    Istotne môž urobiť aj z nazbieraných.


  • dogagador, 27. januára 2012 o 15:58
    ja si myslim, ze hubova ma byt hubova, nie mrkvova a zemiakova...., takze skor by som tuto nazvala zeleninova s hubami. moze byt dobra, preco nie?


  • 3sandra3, 16. marca 2012 o 20:18
    zeleninová, mrkvová, hubová,, to je jedno ako sa volá,,, musí byť výborná,,, vyskúšam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist