Diétny tvarohový koláč

tedkoTedko, recept pridal: 10. januára 2011 17:59Ďalšie jeho recepty

Je to rychlý,lacný a diétny koláč.

Suroviny

10
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

V mlieku rozpustíme sladidlo,pridáme tvaroh,krupicu a rozmiešame aby bolo cesto polotuhé.Upečieme pri 180 stupnoch 20-25 minút.Časť cesta možeme prifarbiť kakaom a vytvoriť farebné efekty.Po upečení možeme zaliať želetínou s ovocím.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hamana, 11. januára 2011 o 18:35
    Dobrý rychlý, dietný recept. Ukladám do KK


  • veronka8, 12. januára 2011 o 16:43
    toto som robielava mojmu tatkovi bol diabetik............asi vyskúšam zas......


  • evanaaa, 17. januára 2011 o 18:48
    Je to taký tvarohový nákyp, mala by som urobiť, k tomu by som si dala kompót, skúsim.


  • carrie28, 3. februára 2011 o 17:21
    Skúsim urobiť :) vďaka


  • alessino, 18. januára 2014 o 16:27
    vyzerá to chutne


  • aleana, 18. marca 2014 o 16:43
    vajce sa pridáva kedy a v akej forme? Celé spolu alebo treba osobitne rozšľahať žĺtky a bielky?


  • skyko, 5. apríla 2014 o 18:11
    Velmi zly recept, na plech priam nevhodny, podla pomeru surovin sa vobec nenadvihne, je to ako splasnuta krupica


  • tedko, 5. apríla 2014 o 20:27
    Také to má byť ale prepáč má to byť na malý plech..........



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist