Diétny tvarohový koláč

tedkoTedko, recept pridal: 10. januára 2011 17:59Ďalšie jeho recepty

Je to rychlý,lacný a diétny koláč.

Suroviny

10
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

V mlieku rozpustíme sladidlo,pridáme tvaroh,krupicu a rozmiešame aby bolo cesto polotuhé.Upečieme pri 180 stupnoch 20-25 minút.Časť cesta možeme prifarbiť kakaom a vytvoriť farebné efekty.Po upečení možeme zaliať želetínou s ovocím.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hamana, 11. januára 2011 o 18:35
    Dobrý rychlý, dietný recept. Ukladám do KK


  • veronka8, 12. januára 2011 o 16:43
    toto som robielava mojmu tatkovi bol diabetik............asi vyskúšam zas......


  • evanaaa, 17. januára 2011 o 18:48
    Je to taký tvarohový nákyp, mala by som urobiť, k tomu by som si dala kompót, skúsim.


  • carrie28, 3. februára 2011 o 17:21
    Skúsim urobiť :) vďaka


  • alessino, 18. januára 2014 o 16:27
    vyzerá to chutne


  • aleana, 18. marca 2014 o 16:43
    vajce sa pridáva kedy a v akej forme? Celé spolu alebo treba osobitne rozšľahať žĺtky a bielky?


  • skyko, 5. apríla 2014 o 18:11
    Velmi zly recept, na plech priam nevhodny, podla pomeru surovin sa vobec nenadvihne, je to ako splasnuta krupica


  • tedko, 5. apríla 2014 o 20:27
    Také to má byť ale prepáč má to byť na malý plech..........



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist