Diétny tvarohový koláč

tedkoTedko, recept pridal: 10. januára 2011 17:59Ďalšie jeho recepty

Je to rychlý,lacný a diétny koláč.

Suroviny

10
minút
príprava
25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

V mlieku rozpustíme sladidlo,pridáme tvaroh,krupicu a rozmiešame aby bolo cesto polotuhé.Upečieme pri 180 stupnoch 20-25 minút.Časť cesta možeme prifarbiť kakaom a vytvoriť farebné efekty.Po upečení možeme zaliať želetínou s ovocím.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hamana, 11. januára 2011 o 18:35
    Dobrý rychlý, dietný recept. Ukladám do KK


  • veronka8, 12. januára 2011 o 16:43
    toto som robielava mojmu tatkovi bol diabetik............asi vyskúšam zas......


  • evanaaa, 17. januára 2011 o 18:48
    Je to taký tvarohový nákyp, mala by som urobiť, k tomu by som si dala kompót, skúsim.


  • carrie28, 3. februára 2011 o 17:21
    Skúsim urobiť :) vďaka


  • alessino, 18. januára 2014 o 16:27
    vyzerá to chutne


  • aleana, 18. marca 2014 o 16:43
    vajce sa pridáva kedy a v akej forme? Celé spolu alebo treba osobitne rozšľahať žĺtky a bielky?


  • skyko, 5. apríla 2014 o 18:11
    Velmi zly recept, na plech priam nevhodny, podla pomeru surovin sa vobec nenadvihne, je to ako splasnuta krupica


  • tedko, 5. apríla 2014 o 20:27
    Také to má byť ale prepáč má to byť na malý plech..........



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist