Dezert Nachos

Autor receptu: xd

Tento dezert som chcela vyskúšať už dlho, no spravila som tak až teraz. A vôbec to neľutujem :)

4
porcie

Postup

  1. Rúru predhrejeme na 175 °C.
  2. Každú tortillu potrieme z jednej strany rozpusteným maslom a posypeme škoricovým cukrom. Kolieskom na pizzu prekrojíme každú tortillu na trojuholníky. Položíme na nenamastený pekáč, pocukrovanou stranou hore. Pečieme do zlatista (dávame na ne pozor, pretože ľahko zhoria). Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
  3. Vychladnuté škoricové chipsy dáme na tácku alebo na tanier. Navrch dáme zmrzlinu, černice (alebo maliny, jahody...), banán, čokoládovú a karamelovú polevu. To, čo vidíte na fotke je z dvoch tortill.