Cviklový tatarák

Cviklový tatarák (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Dnes niečo iné. Jedli ste už cviklový (alebo z červenej repy) tatarák? Ak nie, pridávam môj recept.

2
porcie
120 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Tu sú suroviny.
  2. Cviklu si uvaríme a nastrúhame na jemno.
  3. K nastrúhanej cvikly pridáme nastrúhanú červenú cibuľu a pretlačený cesnak.
  4. Pridáme ostatné suroviny.
  5. Dobre všetko zamiešame a dáme do chladničky.
  6. Teraz si pripravíme hrianky. Keď sú hotové, cviklový tatarák dáme na tanier.
  7. Detail na srdiečko pre manžela.
  8. No a kvietok pre mňa.
  9. Chutilo nám. Ak chcete a cviklu môžete, vyskúšajte.