Cviklový šalát

jozkaJozka, recept pridal: 25. júla 2011 12:14Ďalšie jeho recepty

Milujem tento šalát je zdravy a velmi dobry .

Suroviny

20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Surovu cvikľu a jabká nastruhaj nahrubo ,cibuľu nakrájaj najemno , chren pridávaj opatrne podľa chuti . Lebo ked sa to trochu odleži aby to nebolo velmi pikanté záleži kto má ako rád pikantné .Uvar nálev a zalej suroviny premiešaj ja to aj precedim no nemusi sa . Odlož do zaváracich fliaš a zatvor daj do chladničky kde vydrži aj tyždeň. Z tohto množstva vyjdu dve fľaše . Hodi sa k masku pečenému ,grilovanému . Salát sa nesterilizuje môže sa jesť hned alebo nechať odležať .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 25. júla 2011 o 13:44
    Zaujímavé, yskúšam. Cviklu mám, chren kupim.


  • marianne69, 26. júla 2011 o 10:56
    ...ukladam,ako by som nasla:-)


  • hanach, 20. septembra 2011 o 12:47
    cvikla mi dorastá na pekné bulvičk a chren v záhradke mám. Díky urobím.


  • hanach, 20. septembra 2011 o 12:48
    cvikla mi dorastá na pekné bulvičky a chren v záhradke mám. Díky urobím.


  • modrykamen, 7. novembra 2011 o 08:13
    Pridať sterilizovaný chren je tiež riešenie, ale cibuľa a jablká mi akosi nepasujú (chutnal som to u známych, stratila sa cviklová chuť).



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist