Cviklový šalát

jozkaJozka, recept pridal: 25. júla 2011 12:14Ďalšie jeho recepty

Milujem tento šalát je zdravy a velmi dobry .

Suroviny

20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Surovu cvikľu a jabká nastruhaj nahrubo ,cibuľu nakrájaj najemno , chren pridávaj opatrne podľa chuti . Lebo ked sa to trochu odleži aby to nebolo velmi pikanté záleži kto má ako rád pikantné .Uvar nálev a zalej suroviny premiešaj ja to aj precedim no nemusi sa . Odlož do zaváracich fliaš a zatvor daj do chladničky kde vydrži aj tyždeň. Z tohto množstva vyjdu dve fľaše . Hodi sa k masku pečenému ,grilovanému . Salát sa nesterilizuje môže sa jesť hned alebo nechať odležať .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 25. júla 2011 o 13:44
    Zaujímavé, yskúšam. Cviklu mám, chren kupim.


  • marianne69, 26. júla 2011 o 10:56
    ...ukladam,ako by som nasla:-)


  • hanach, 20. septembra 2011 o 12:47
    cvikla mi dorastá na pekné bulvičk a chren v záhradke mám. Díky urobím.


  • hanach, 20. septembra 2011 o 12:48
    cvikla mi dorastá na pekné bulvičky a chren v záhradke mám. Díky urobím.


  • modrykamen, 7. novembra 2011 o 08:13
    Pridať sterilizovaný chren je tiež riešenie, ale cibuľa a jablká mi akosi nepasujú (chutnal som to u známych, stratila sa cviklová chuť).



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist