Cuketové placky (fotorecept)

Cuketové placky (fotorecept)
hviezdickazHviezdickaz, recept pridal: 14. júla 2012 20:38Ďalšie jeho recepty

Jednoducho mňam :)

Suroviny

10
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cuketu a zemiaky nastrúhame. Cesnak prelisujeme, pridáme nakrájanú cibuľku nadrobno, celé vajíčko , dochutíme koreninami a podľa potreby zahustíme trochou hladkej múky ( ja nedávam veľa múky,max. 2 PL. )
Cuketové placky (fotorecept) - obrázok 1

2

Zo zmesi tvarujeme malé placky a vyprážame ich na rozohriatej masti.
Cuketové placky (fotorecept) - obrázok 2

3

Dobrú chuť. :o)
Cuketové placky (fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (3,2 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • orchidea, 14. júla 2012 o 22:03
    Dnes sme ich mali na obed...


  • slawi, 14. júla 2012 o 22:35
    Ja tiez robim tieto placky a k nim studenu smotanovu omacku? alebo dresing by som to nazvala? Kyslu smotanu zmiesam s nakrajanou cibulkou, kecupom a horcicou, solou a c.korenim a hotovo.
    Tieto placky su naozaj dobrotka.


  • kuchticka, 15. júla 2012 o 06:05
    Planujem na pondelok.


  • hanina, 15. júla 2012 o 08:50
    Ja ich robím len z cukety.


  • ola111, 15. júla 2012 o 11:02
    @hviezdickaz ,sú jemnučké a dobrééé :-)


  • cica2, 15. júla 2012 o 11:50
    veru mňam, tiež mám rada túto dobrotu :-)


  • hviezdickaz, 15. júla 2012 o 12:01
    Dakujem ;-)


  • renatulka, 16. júla 2012 o 13:01
    JA ROBIM TIETO PLACKY LEN ZO SAMEJ CUKETY A VYPRAZAM ICH V PANVICI NA VOLSKE OKO ROBIM K NIM DIP Z JOGURTU A TROCHA KECUPU VYSKUSAJTE


  • marianne69, 16. júla 2012 o 19:14
    vyborne,skusim len zo samotnej cukety ako radi @renatulka ,cuketu mozem na akykolvek sposob


  • hviezdickaz, 16. júla 2012 o 22:06
    @marianne69 - iba jeden krat som ich robila len zo samotnej cukety a strasne sa mi trhali,tak som to vyriesila takto. Ale napis mi,ako sa podaria tebe :) Dik za komentare... :)


  • babinka, 17. júla 2012 o 06:48
    ja robievam iba s cuketou a ovsennymi vlockami, na teflonovej panvici s kvapkou oleja, nie su mastne a netrhaju sa, ak ich pomalsie peciem, prave vcera som ich robila


  • hviezdickaz, 17. júla 2012 o 08:07
    @babinka- tie tvoje veru tiez mozu byt chutne,vdaka za inspiraciu :)


  • janger, 18. júla 2012 o 23:06
    Aj ja ich vyskusam, uz si chutim :-).


  • hviezdickaz, 20. júla 2012 o 18:06
    dakujem :)


  • aininka, 16. októbra 2012 o 18:53
    MNAM MNAM prave ich podla tohoto tvojho receptu robim :-). Akurat som nemala cuketu, tak som ju nahradila baklazanom, uvidime ako to dopadne :-). Ukladam si do KK.


  • hviezdickaz, 16. októbra 2012 o 20:06
    @aininka ,nech ti chuti :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist