Cuketová nátierka

Cuketová nátierka
Foto: annabiel
annabielAnnabiel, recept pridal: 9. januára 2012 12:38Ďalšie jeho recepty

Keďže v pivnici čakajú ešte nejaké zvýšky z vlaňajšej úrody, rozhodla som sa ich zúžitkovať...

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhanú cuketu, paradajkový pretlak ( nie kečup) a podusíme asi 10 minút. Potom vmiešame pečeňovú paštetu, ochutíme koreninami a podávame natreté na dobrom domácom chlebíku, pečive alebo hriankach. Ozdobíme podľa fantázie.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdenkas, 9. januára 2012 o 16:59
    Určite vyskúšam,cuketku mám rada,ale už len keď sa mi urodí.


  • marianna76, 9. januára 2012 o 17:23
    dobrý nápad.... ja tiež tak robím, len miesto pašteky dám vajíčka a mám takú cuketovu praženicu....


  • dorisa, 9. januára 2012 o 22:57
    vyskúšam aj ja


  • annabiel, 10. januára 2012 o 15:12
    marianna76- ja zas vyskúšam s tými vajíčkami...


  • modrykamen, 9. januára 2013 o 05:22
    Noó, tak to si dám povedať a urobiť na večeru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist