Cuketová nátierka

Cuketová nátierka
Foto: annabiel
annabielAnnabiel, recept pridal: 9. januára 2012 12:38Ďalšie jeho recepty

Keďže v pivnici čakajú ešte nejaké zvýšky z vlaňajšej úrody, rozhodla som sa ich zúžitkovať...

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhanú cuketu, paradajkový pretlak ( nie kečup) a podusíme asi 10 minút. Potom vmiešame pečeňovú paštetu, ochutíme koreninami a podávame natreté na dobrom domácom chlebíku, pečive alebo hriankach. Ozdobíme podľa fantázie.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdenkas, 9. januára 2012 o 16:59
    Určite vyskúšam,cuketku mám rada,ale už len keď sa mi urodí.


  • marianna76, 9. januára 2012 o 17:23
    dobrý nápad.... ja tiež tak robím, len miesto pašteky dám vajíčka a mám takú cuketovu praženicu....


  • dorisa, 9. januára 2012 o 22:57
    vyskúšam aj ja


  • annabiel, 10. januára 2012 o 15:12
    marianna76- ja zas vyskúšam s tými vajíčkami...


  • modrykamen, 9. januára 2013 o 05:22
    Noó, tak to si dám povedať a urobiť na večeru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist