Cuketová nátierka

Cuketová nátierka
Foto: annabiel
annabielAnnabiel, recept pridal: 9. januára 2012 12:38Ďalšie jeho recepty

Keďže v pivnici čakajú ešte nejaké zvýšky z vlaňajšej úrody, rozhodla som sa ich zúžitkovať...

Suroviny

15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhanú cuketu, paradajkový pretlak ( nie kečup) a podusíme asi 10 minút. Potom vmiešame pečeňovú paštetu, ochutíme koreninami a podávame natreté na dobrom domácom chlebíku, pečive alebo hriankach. Ozdobíme podľa fantázie.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdenkas, 9. januára 2012 o 16:59
    Určite vyskúšam,cuketku mám rada,ale už len keď sa mi urodí.


  • marianna76, 9. januára 2012 o 17:23
    dobrý nápad.... ja tiež tak robím, len miesto pašteky dám vajíčka a mám takú cuketovu praženicu....


  • dorisa, 9. januára 2012 o 22:57
    vyskúšam aj ja


  • annabiel, 10. januára 2012 o 15:12
    marianna76- ja zas vyskúšam s tými vajíčkami...


  • modrykamen, 9. januára 2013 o 05:22
    Noó, tak to si dám povedať a urobiť na večeru.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist