Čučoriedkový mrežovník

majsterka - bez fotkymajsterka, 21. marca 2010
50 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

350 g
200 g
200 g
200 g
4 ks
1/2 vrecka
z pol citróna
1 vrecko
podla potreby
300 g




Postup

  1. 1

    Všetky uvedené suroviny ,okrem čučoriedkového džemu zmiešajte na cesto a nechajte ho odpočinúť v chlade asi pol hodiny.Z odpočinutého cesta odoberte asi jednu tretinu.Ostatné vyvaľkajte,preneste na pekáč,natrite džemom a na vrch uložte z odloženého cesta šúľky,tak ,aby vytvorili mriežku.Hotové ,upečené posypte práškovým cukrom a pochvala od hostí Vás neminie

Diskusia k receptu

majsterka
ano tak vela,ale mrežovník je trvanlivý práve vdaka tomu.Prekvapí Vás konzistencia spracovanej hmoty.Cesto dajte po vypracovaní schladiť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia