Čučoriedkové muffiny
Čučoriedkové muffiny

Čučoriedkové muffiny so škoricovou posýpkou

lunter - fotkalunter, 10. januára 2019. Komerčný recept.
Čučoriedkové muffiny so škoricovou posýpkou
Foto: lunter
12 ks
porcií
25 minút
príprava
40 minút
na 175 °C

Suroviny

150 g
160 g
170 g (jemné)
115 g
280 g
1 bal.
40 g
20 g
1 bal.




Postup

  1. 1

    Tofu rozdelíme na dve polovice. Jednu polovicu nakrájame a spolu s mandľovým mliekom a kokosovým olejom rozmixujeme.

  2. 2

    Vo veľkej miske zmiešame suché ingrediencie - ovsené vločky, múku, cukor, kypriaci prášok. Pridáme tofu zmes a premiešame. Nakoniec pridáme umyté čučoriedky.

  3. 3

    Druhú polovicu tofu roztlačíme vidličkou a zmiešame so škoricovým cukrom.

  4. 4

    Formu na muffiny vystelieme košíčkami a naplníme ich cestom až po okraj. Posypeme posýpkou a pečieme v predhriatej rúre pri 175 stupňoch približne 40 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia