Čokoládový krémeš

kucharka100Kucharka100, recept pridal: 23. apríla 2011 13:31Ďalšie jeho recepty

Recept mám od svojej švagrinej. Je superkový aj slávnostný.

Suroviny

60
minút
príprava
25
minút
na 230 °C

Postup prípravy receptu

1

Z 5 vajec si upečieme obyčajnú piškótu. Necháme vychladnúť. Krém : z uvedených surovín na krém si vytrepeme nad parou hustejší krém a necháme vychladnúť, občas pomiešame. Na piškótu navrstvíme krém, potom príde vrstva šľahačky a na to všetko postrúhame čokoládu, alebo posypeme čokoládovou ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • svetlana9, 23. apríla 2011 o 17:08
    @Kucharka100 - díky za ďalší typ na krémeš - už je v KK.


  • marienka44, 24. apríla 2011 o 15:51
    @Kucharka100 ,Tvoj krem nie je krem, ale puding z múky. Krem by mal obsahovat predsa aj maslo. :-(


  • kucharka100, 24. apríla 2011 o 16:12
    Marienka44...ako som dostala napísaný tak ho podávam ďalej. Vyskúšaj...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist