Čokoládový krémeš

kucharka100Kucharka100, recept pridal: 23. apríla 2011 13:31Ďalšie jeho recepty

Recept mám od svojej švagrinej. Je superkový aj slávnostný.

Suroviny

60
minút
príprava
25
minút
na 230 °C

Postup prípravy receptu

1

Z 5 vajec si upečieme obyčajnú piškótu. Necháme vychladnúť. Krém : z uvedených surovín na krém si vytrepeme nad parou hustejší krém a necháme vychladnúť, občas pomiešame. Na piškótu navrstvíme krém, potom príde vrstva šľahačky a na to všetko postrúhame čokoládu, alebo posypeme čokoládovou ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • svetlana9, 23. apríla 2011 o 17:08
    @Kucharka100 - díky za ďalší typ na krémeš - už je v KK.


  • marienka44, 24. apríla 2011 o 15:51
    @Kucharka100 ,Tvoj krem nie je krem, ale puding z múky. Krem by mal obsahovat predsa aj maslo. :-(


  • kucharka100, 24. apríla 2011 o 16:12
    Marienka44...ako som dostala napísaný tak ho podávam ďalej. Vyskúšaj...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist