Čokoládovo-šťavnaté brownies

kucharpepe - fotkakucharpepe, 10. apríla 2014

Šťavnatý, čokoládou naliaty BROWNIES s lieskovými orieškami. Osladený medom a zahustený celozrnnou múkou. Môže byť zdravie ešte chutnejšie?! Nájdete aj na mojom Facebook-u :)

18
porcií
25 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
220 g
50 g
70 g
5 lyžice
40 g
1 lyžička
1 lyžička
80 g
50 g (hrozienka, brusnice, ...)
4 ks




Postup

  1. 1

    Množstvo ingrediencií je na cca 25-30 cm plech alebo 24 cm tortovú formu (kto má rád oblé tvary :D ) Vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo s čokoládou. Pridáme nasekané orechy a zmes sušených hrozienok. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    V druhej nádobe zmiešame ostatné ingrediencie. Následne primiešame čokoládovú zmes a po jednom aj vajcia. Dôkladne premiešame. Vylejeme do maslom vymastenej formy a upečieme. Približne za 30 minút by mal byť koláčik hotový a krásne rozvoniavať :) Prajem blahodárny čokoládový zážitok :)

Diskusia k receptu

marianne
aj ked cely tyzden nic sladke nezjem,tak nedelny kusok kolaca ku kave si rada dam..a toto bude tento tyzden on,mojho srdca sampion:-)..vyzera laaakovo...dakujem
ailuj82
Ja nebudem čakať do víkendu... idem na to hneď :)
cinkla
Ja ho vyskusam ako narodeninovu tortu. Verim, ze bude skvela. Dakujem.
janger
No toto ked clovek vidi, tak slinky tecu :-)....parada.
frezia68
To musí celá kuchyňa rozvoniavať,to by chutilo.....:-)
danda3
Dnes som ho vyskúšala, namiesto masla som dala kokosový olej a zožala som s ním veľký úspech, určite som nerobila naposledy, oceňujem, že je bez cukru, teším sa na ďalšie Tvoje recepty.☺




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia