Čokoládovo kokosové koláčiky

eraserhead - fotkaeraserhead, 28. novembra 2013

na prípravu jedla nikdy nepoužívame stužené tuky a margaríny nepodľahnite propagande a podprahovej reklame .......... a použite aplikáciu sedliacky rozum a dostupné informácie Zobraziť celý popisna prípravu jedla nikdy nepoužívame stužené tuky a margaríny nepodľahnite propagande a podprahovej reklame .......... a použite aplikáciu sedliacky rozum a dostupné informácie

20
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

100 g
200 g
20 ks




Postup

  1. 1

    150g kokosu opečieme na suchej panvici kým nezačne voniať 3-5min, stále miešame Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a pridáme k opečenému kokosu a dôkladne spojíme.

  2. 2

    Na lyžičku položíme oriešok trocha čokoládovo kokosovej zmesy a pomocou dvoch lyžičiek, prípadne vhodného nástroja a jednej lyžičky tvarujeme "guľky" ktoré ešte vyváľame vo zvyšnom kokose . Dáme do chladničky stuhnúť. Poznámka: pri práci s opečeným kokosom to chce trocha trpezlivosti a primeraného tlaku

Diskusia k receptu

gabriele
pekne a urcite aj chutne...robila som podobne s mandlami...paci sa mi ten Tvoj uvod nad receptom...aj takto sa da sirit osveta :)
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Super. Uložené.
cupcake
Taketo mam rada, je to posledne co robievam na Vianoce zo vsetkych zvyskov. Zjedia sa vsak ako prve, teda moj manzel by ich pojedol aj vsetky, ak by som ich neschovala, nech su aspon na Stedry den na stole nejake. A suhlaim s tebou, maslo jedine,dakujem za dalsi napad, zide sa .
danda3
Krásne guľky, veľmi dobrý recept, som na guľky zaťažená, takže dávam plný počet.☺



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia