Čokoládové rezy

mojaradostMojaradost, 61 ročná žena, Ulany nad Zitavou, recept pridala: 1. decembra 2011 19:08Ďalšie jej recepty

Chcem Vam ponúknuť jednoduchý recept na výborné rezy, poznam ho už veľmi dávno, podával sa i na svadbách.

Suroviny

30
porcií
20
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

žltky, cukor vymiešame, zapracujeme palmarín, zmäknutú čokoládu, orechy, múku, rum, škoricu, vanilkový cukor, opatrne primiešame sneh z bielkov. Upecieme na papieri na pečenie. Necháme vychladnuť, potrieme ľubovolným lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Necháme postáť 12 hodin a pokrájame na úhľadné rezy.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 1. decembra 2011 o 23:08
    mas velmi pekne zakusky,som si vsimla,aj tieto rezy sa mi pacia


  • hubata, 1. decembra 2011 o 23:35
    Kľudne by som z tohto materiálu upiekla tortu: má všetko čo má mať dobrá torta. Stačil by aj obyčajný maslovo-pudingový krém a povýšila by som ho veru na tortu. Páči sa mi že sú tak perfektne zladené suroviny, takže korpus musí byť vynikajúci.


  • orchidea, 2. decembra 2011 o 15:40
    Môžu byť ozaj dobré, ukladám si recept a vyskúšam určite.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist