Čokoládové rezy

mojaradostMojaradost, recept pridal: 1. decembra 2011 19:08Ďalšie jeho recepty

Chcem Vam ponúknuť jednoduchý recept na výborné rezy, poznam ho už veľmi dávno, podával sa i na svadbách.

Suroviny

30
porcií
20
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

žltky, cukor vymiešame, zapracujeme palmarín, zmäknutú čokoládu, orechy, múku, rum, škoricu, vanilkový cukor, opatrne primiešame sneh z bielkov. Upecieme na papieri na pečenie. Necháme vychladnuť, potrieme ľubovolným lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Necháme postáť 12 hodin a pokrájame na úhľadné rezy.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 1. decembra 2011 o 23:08
    mas velmi pekne zakusky,som si vsimla,aj tieto rezy sa mi pacia


  • hubata, 1. decembra 2011 o 23:35
    Kľudne by som z tohto materiálu upiekla tortu: má všetko čo má mať dobrá torta. Stačil by aj obyčajný maslovo-pudingový krém a povýšila by som ho veru na tortu. Páči sa mi že sú tak perfektne zladené suroviny, takže korpus musí byť vynikajúci.


  • orchidea, 2. decembra 2011 o 15:40
    Môžu byť ozaj dobré, ukladám si recept a vyskúšam určite.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist