Čokoládové rezy

mojaradostMojaradost, 61 ročná žena, Ulany nad Zitavou, recept pridala: 1. decembra 2011 19:08Ďalšie jej recepty

Chcem Vam ponúknuť jednoduchý recept na výborné rezy, poznam ho už veľmi dávno, podával sa i na svadbách.

Suroviny

30
porcií
20
minút
príprava
10
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

žltky, cukor vymiešame, zapracujeme palmarín, zmäknutú čokoládu, orechy, múku, rum, škoricu, vanilkový cukor, opatrne primiešame sneh z bielkov. Upecieme na papieri na pečenie. Necháme vychladnuť, potrieme ľubovolným lekvárom a polejeme čokoládovou polevou. Necháme postáť 12 hodin a pokrájame na úhľadné rezy.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 1. decembra 2011 o 23:08
    mas velmi pekne zakusky,som si vsimla,aj tieto rezy sa mi pacia


  • hubata, 1. decembra 2011 o 23:35
    Kľudne by som z tohto materiálu upiekla tortu: má všetko čo má mať dobrá torta. Stačil by aj obyčajný maslovo-pudingový krém a povýšila by som ho veru na tortu. Páči sa mi že sú tak perfektne zladené suroviny, takže korpus musí byť vynikajúci.


  • orchidea, 2. decembra 2011 o 15:40
    Môžu byť ozaj dobré, ukladám si recept a vyskúšam určite.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist