Čokoládové rezy s citrónovou polevou

marteus - bez fotkymarteus, 29. novembra 2014
15 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

Cesto:
240 g
240 g
250 g
2 ks
6 ks
1 ks
Poleva:
250 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Nachystáme si suroviny uvedené vľavo.

  2. 2

    Všetko dokopy zmiešame, zvlášť cesto, zvlášť plnku.

  3. 3

    Koláč nakoniec nakrájame na drobné kocky a podávame. Želám dobrú chuť.

Diskusia k receptu

kakao
Ako paródia na Nebíčko v papuľke výborné, dobre som sa nasmial.
1x kakao
altyn
@Marteus si super!!! Ja som v tvojom veku ešte moc nepiekol, viac som varil, no obdivujem ťa!!! Páči sa mi že si taký odvážny a dal si to sem, lebo v poslednej dobe je to tu "o ničom". No nedaj sa odradiť, vydrž a nevšímaj si neprajníkov. :-)))
kukulienka71
Ja veľmi dúfam, že tohoto mladého muža nadšenie z pečenia po pár rokoch neprejde a budeme o ňom ešte počuť. Vidieť, že v kuchyni je doma, iste od malička pomáha. To vylievanie cesta z veľkej misy mu síce dalo zabrať, lebo pracovná doska je mu ešte vysoká, ale poradil si. Chválim:-) Teším sa na ďalšie videá a recepty, len tak ďalej! úsmev som mala od ucha k uchu:-)
havino
@marteus , zlatý si, snaživý, usmiala som sa na popise receptu, každý sme raz nejako začali. Vidím samu seba ked som mala nejakých 13 a aj uvarený puding bola pecka, var, peč a skúšaj, vitaj na vareche, čítaj a hltaj informácie
redakcia
Video aj uvodnu fotografiu odstranil autor tohto receptu.
evanaaa
No škoda, a ja, že o akom videu to hovoria.....@marteus , prečo? Vitaj na Vareche, ale nemaž hneď všetko, receptík je , teda ten koláč podľa neho, iste dobrý a pre teba veľké ocenenie, že si sa do toho pustil, čakám aj ďalšie dobroty od teba.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia