Čízkejk od Radúúza!

Autor receptu: raduzko

Na úvod by som chcel upozoniť na moje nové mäkčeňe kedže tam bolo v tom hnedom krúžku že "Pouzivaj makcene a dlzne" teraz som kúpil u číňana ale gramatiku odomňa nechcite! NO!Dlho som už nepridal žiaden receptík už vyše 4 roky a kedže od vtedy som toho povaril dosti tak niečo reku pridám nech sa nezbláznite :DTento recept je originál ale je odvodený od notoricky známeho Cheseekace-u čítaj Čízkejku len som ho trošku vytuningoval.Oprášte zásteru ide sa na to!

1
porcia

Suroviny

Postup

  1. Odhodláme sa a začneme...pripravýš si dobrú zásterum tyčový mixer zos nádbkou a na jemno podrvíš Bebe keksíky to jedno a pol balenia ,medzi tím si v mikrovlnce roztopíš tých dokopy 150g masla a zaleješ pomiešaš aby sa to pekne spojilo a potom vyberieš ľubovoľnú nádobu na pečenie ideálne okrúhlu s mantynelama .POdrvené bebe keksy s maslom pomiešaným vysypeš na pľech a lyžičkou rovnomerne rozondeješ potom zobereš pohár na whiskey vypiješ z neho tú visku a zoz dnom pohára potlačkáš tu masu aby to držalo.Po tom dáš piecť na 15 min do rúry na 150 stupnof..toto bude korpus..
  2. Obrázky nemám taže smola...
  3. Krém dvojbodka.. zobereš nádobu primeranú a dáš tam tie tvarohy dokopy 500 g a prileješ kelímok smotany na šľahanie ale opatrne neže ťa šľahne :D jaj a zabudol som medzi tím si spravíš buď to parný alebo vodný kúpeľ alebo zájdeš do najbližšieho wellnesu mne je jedno..a roztopíš tú čokoládku s ktorej si už zrejme odkúsla dobrý falat heh..pridaš ku smotanovy a tvarohovy..mixérom elektrickým to všetko spojíš.. potom zobereš sušenky Oreo a nahrubo ich v ruke podrvýš ja som kúsok načal balenie aby to dostalo vzduch a trepol po tom rukou a je to! to opatrne aby ťa susedi nepočuli primiešaš do plnky..a je to!Jaj a tu čokoladu 4 tabule čo si mala..som zabudol že len 3 tabule roztopíš na krém jednu si necháš na polevu...jednu tabelku zase roztopíš pridaš cca 143ml tej smotany newem presne..a pridáš za lyžičku kakaa aby zmenila farbu a necháš vychladnúť a ked stuhla kúsok tak vyleješ na vrch..a padla !možeš zapnú nedozreté víno alebo chlapov čo neplaču :)