Čízkejk od Radúúza!

raduzko - fotkaraduzko, 6. februára 2015
Čízkejk od Radúúza!
Foto: raduzko

Na úvod by som chcel upozoniť na moje nové mäkčeňe kedže tam bolo v tom hnedom krúžku že "Pouzivaj makcene a dlzne" teraz som Zobraziť celý popisNa úvod by som chcel upozoniť na moje nové mäkčeňe kedže tam bolo v tom hnedom krúžku že "Pouzivaj makcene a dlzne" teraz som kúpil u číňana ale gramatiku odomňa nechcite! NO!Dlho som už nepridal žiaden receptík už vyše 4 roky a kedže od vtedy som toho povaril dosti tak niečo reku pridám nech sa nezbláznite :DTento recept je originál ale je odvodený od notoricky známeho Cheseekace-u čítaj Čízkejku len som ho trošku vytuningoval.Oprášte zásteru ide sa na to!

1
porcia

Suroviny

1,5 balenie
1,5 balenie(100g)
2 balenie (250g)
2 tégliky
4 tabule obycajne
1 lyzička
6 krúžkov




Postup

  1. 1

    Odhodláme sa a začneme...pripravýš si dobrú zásterum tyčový mixer zos nádbkou a na jemno podrvíš Bebe keksíky to jedno a pol balenia ,medzi tím si v mikrovlnce roztopíš tých dokopy 150g masla a zaleješ pomiešaš aby sa to pekne spojilo a potom vyberieš ľubovoľnú nádobu na pečenie ideálne okrúhlu s mantynelama .POdrvené bebe keksy s maslom pomiešaným vysypeš na pľech a lyžičkou rovnomerne rozondeješ potom zobereš pohár na whiskey vypiješ z neho tú visku a zoz dnom pohára potlačkáš tu masu aby to držalo.Po tom dáš piecť na 15 min do rúry na 150 stupnof..toto bude korpus..

  2. 2

    Obrázky nemám taže smola...

  3. 3

    Krém dvojbodka.. zobereš nádobu primeranú a dáš tam tie tvarohy dokopy 500 g a prileješ kelímok smotany na šľahanie ale opatrne neže ťa šľahne :D jaj a zabudol som medzi tím si spravíš buď to parný alebo vodný kúpeľ alebo zájdeš do najbližšieho wellnesu mne je jedno..a roztopíš tú čokoládku s ktorej si už zrejme odkúsla dobrý falat heh..pridaš ku smotanovy a tvarohovy..mixérom elektrickým to všetko spojíš.. potom zobereš sušenky Oreo a nahrubo ich v ruke podrvýš ja som kúsok načal balenie aby to dostalo vzduch a trepol po tom rukou a je to! to opatrne aby ťa susedi nepočuli primiešaš do plnky..a je to!Jaj a tu čokoladu 4 tabule čo si mala..som zabudol že len 3 tabule roztopíš na krém jednu si necháš na polevu...jednu tabelku zase roztopíš pridaš cca 143ml tej smotany newem presne..a pridáš za lyžičku kakaa aby zmenila farbu a necháš vychladnúť a ked stuhla kúsok tak vyleješ na vrch..a padla !možeš zapnú nedozreté víno alebo chlapov čo neplaču :)

Diskusia k receptu

afataga
:-)))) zas si ma po dlhje dobre dobre pobavil, len ja nemam taku peknu zasteru
radost
=pripravýš si dobrú zásterum=
pochutnala som si na slovíčkach..stačí..
nemusím na koláči..:-)
1x safran
kukulienka71
Slzy mi tiekli od smiechu, chlape!!!! super popis, aj s tímy chibamy:-DDDD asi si si fakt glgol z tej whisky;-)) 100*
bebetko
Hahahaasa zábavnější recept osm tu este necitala!!! Super po Danie nooo stebov musí byt v kuchyni sranda :) dik za pobavenie :)))
havino
panenka skákavá dobrotivá :-), ja reku čo sceš zrobiť s tu visku?? ale poradil si si, tam kde patrí išla, ne na keksy
tiginko
nádoba s mantynelama :-) :-) tento výraz asi preberiem, je bohovský :-)
methi
Ja si prosim recept na Cheseekace, ktory spominas v uvodnom slove :))))
raduzko
No caute zeny tak vidim ze tu mam este skalne fanenky @afataga ;-) prerobil som jeden moj stary recept tie miznuce pizza pirohy na miznuce pizza slimaky ale zdokonalil som to a zjednodusil budem mat o mesiac narodky ta spravim a aj pofotim a pridam..mate sa nanco tesit;-)
raduzko
Tricia:toto neni ziadne narecie skor zplet vychodniarciny a madarciny a slovenciny..;-) ;-)
danda3
:D:D:D Super čítanie, ale ani recept nie je na zahodenie.☺
evanaaa
@raduzko , vitaj po dlhom čase, kde si sa túlal? Tak som sa po čase aj ja zabavila a zasmiala, ale recept som si poctivo prečítala aj s tymi chybami, to tvoje nárečie sa mi páči :)
raduzko
ta chodil som po svete a zbieral recepty nie??a ty sa ako mas?
evanaaa
@raduzko , pekne ďakujem za opýtanie, vzhľadom na svoj vek to ujde, aj keď by to niekedy mohlo byť aj lepšie. Keď už si sa teda vrátil zo sveta a priniesol si z túlačiek dobré recepty, tak hybaj, sem s nimi! :)))))
medovnicek
človek sa aspoň po náročnom dni odreagoval a smiech okrem iného aj lieči, takže vďaka:):):):)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia