Citrónovo-cesnakový zázrak

Autor receptu: zabiatko66

Tento receptík mi poslala moja priateľka. Poznáme sa už od strednej školy. Tak som ho vyskúšala urobiť. Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak. Po 3 týždňoch pitia pocítite v tele príjemne omladenie. Zvápenatenie a vedľajšie príznaky ako je zhoršené videnie alebo sluchové potiaže sa postupne zmenšujú a odchádzajú. Po 3 týždňoch kúry by mal človek kúru na 8 dní vynechať a potom opäť 3 týždne pokračovať. Potom sa dostaví prenikavý úspech.

5 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. 5 kusov celých citrónov umyjeme v horúcej vode nakrájame na malé kúsky. Cesnak očistíme nakrájame na polovičky. Všetko spolu zmixujeme na kašu. Vylejeme do vody a necháme prejsť varom. Hneď odstavíme. Precedíme cez sitko a nalejeme do fľaše. Skladujeme na chladnom mieste najlepšie v chladničke.
  2. Pijeme denne 2 cl pred jedlom (t. j. 1 štamprlík). Buď ráno pred raňajkami alebo pred obedom.
  3. Túto lacnú a neškodnú liečivú kúru by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Účinok citrónu s cesnakom sa prejaví naplno. Človek môže zase dobre spať a nemusí v noci pobehovať. Vápnik sa rozpustil.
  4. Moja priateľka to užíva ako prevenciu proti rakovine štítnej žlazy. Výsledky sú vynikajúce. A jedna pani sa vyhla operácii srdca, pretož tuk a vápnik v cievach sa po kúre rozpustil. Taktiež sa liek osvedčil pri vypadávaní zubov - paradentóze. Nech sa Vám darí!