Čínska zeleninová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 13. júla 2009

Suroviny

20 g
100 g
50 ml
4 ks
2 ks
 strúčik
50 ml
1 l
 trošku




Postup

  1. 1

    Čínske čierne huby namočíme deň vopred do studenej vody a pred prípravou ich hodinu povaríme.

  2. 2

    Cibuľu nasekáme nadrobno, cesnak nakrájame a roztlačíme. Z paradajok stiahneme šupku, odstránime jadrovník a rozštvrtíme ich.

  3. 3

    Zelenú zelerovú vňať a čínsku kapustu nakrájame na tenké prúžky. Na rozpálenom oleji opražíme najprv cibuľu a cesnak, pridáme uvarené a odkvapkané huby, nakrájanú zeleninu a za stáleho miešania opekáme asi 2 - 3 minúty.

  4. 4

    Potom pridáme sójovú omáčku, podľa chuti osolíme, okoreníme mletým bielym korením a zázvorom, primiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať, zalejeme kuracím vývarom a povaríme 2 - 3 minúty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia