Čili kuracinky v zemiakovej placke

Čili kuracinky v zemiakovej placke
Foto: hanee
haneeHanee, recept pridal: 19. augusta 2012 20:32Ďalšie jeho recepty

Keď máte na prípravu večere v chladničke len dve kuracie prsíčka ,o)

Suroviny

2
porcie
10
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme trochu oleja vložíme kuracie prsia. Necháme zatiahnuť, občas premiešame, mäsko by malo byť zo všetkých strán biele.
Čili kuracinky v zemiakovej placke - obrázok 1

2

Pridáme, soľ a korenie. Mäsko pustí vodu, ktorú treba nechať odpariť.
Čili kuracinky v zemiakovej placke - obrázok 2

3

Keď sa šťava z maska odparí, mäsko treba nechať trocha prichytiť, do hneda.
Čili kuracinky v zemiakovej placke - obrázok 3

4

Prilejeme chilli omáčku, premiešame a vypneme. Ak je viac chilli ako sweet, tak ako moja, chuť môžete doladiť lyžicou medu.
Čili kuracinky v zemiakovej placke - obrázok 4

5

Hotovou zmesou plníme zemiakové placky, na tie verím že každý z vás má svoj najlepší odskúšaný recept .o) Ten môj ani nepridávam, lebo je okresaný na žlčnikársku verziu a zasa by sa tu mnohí čudovali, čo mi tam všetko chýba a prečo tam pchám to čo tam je .o))
Čili kuracinky v zemiakovej placke - obrázok 5

6

Pôvodne mal byť aj zeleninový šalát, ale kedže sa placky povážlivo míňali, schmatla som len konzervu kukurice a uchmatla si svoj podiel .o))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • violetacamorova, 19. augusta 2012 o 22:04
    Sikovny recept a pomaly z nicoho. KK Ta verzia zlcnikarskych placiek by sa mi asi zisla, lebo z tych klasickych v poslednej dobe mi je tazko, aj ked ich mam velmi rada.


  • aroooo, 20. augusta 2012 o 00:29
    pripájam sa k predchádzajúcemu komentáru,ak by bolo možné receptík na tie placky po tvojom............


  • hviezdickaz, 20. augusta 2012 o 07:55
    Aj mne toto vzdy chutilo,ale najnovsie zacina moje telo proti chilli,medu a pod.zalezitostiam protestovat,co je na moju skodu,co uz... Posun aj tu druhu verziu :-)


  • sonulienka, 20. augusta 2012 o 09:14
    Aj ja sa prikláňam k receptu na žlčnikárske zemiakové placky prosím daj recept toto vyzerá výborné tiež KK.


  • marianne69, 20. augusta 2012 o 11:37
    pekne a dobree


  • hanee, 20. augusta 2012 o 17:34
    Kazdy zlcnikar vie co mu robi zle a co je este v tolerancii, tak to prosim aj tak berte, ze som si placky spravila tak, aby som zas nemusela ist na dva tyzdne do nemocnice na kapacky .o))
    Kedze mam nefunkcny pankreas a povoleny limit tukov do 10 gr denne, moje recepty su o pochutinky ako slanina a vysmazane cokolvek ochudobnene, i ked by som hned bola ochotna zavrazdit niekolko ludi, aby som si mohla dat rezen s majonezakom .o))
    No a placky: Tri velke zemiaky, klasika nastruham, pridam deci mlieka, vajicko/ak nesmiete, vynechajte/, SUSENA cibula aj cesnak (to mi v surovom stave robi velike problemy, v susenom vobec), 3 PL muka polohruba, majoran a korenie, rasce, co mozete a nedrazdi vas, ja nastastie mozem vsetko z uvedeneho, 3 PL olej a dorobit na primeranu hustotu cesta struhankou... Nechat postat 20 min, zasa premiesat a pripravovat na suchej dobrej neprilnavej ( ja mam teflonku a ide to bez problemov) panvici. Z tohoto mnozstva mi vyslo 5 placiek cez celu panvicu. Zjedla som jednu! Zas prosim, nie ze ze ich zjete cely stoh!


  • babina49, 20. augusta 2012 o 22:16
    Páči sa mi to veľmi,ukladám do KK


  • torticka, 22. augusta 2012 o 16:01
    Žlčník, nežlčník, keď mám na to chuť, tak si to dám. Ale potom čo je, to radšej nespomínam. To je dobré, to ľúbim.


  • marika21, 13. novembra 2014 o 04:40
    No vyskúšam podľa tvojho receptu placky. Toto je tiež výborný,vynikajúci pre mňa recept. Mám rada plnené placky. Len to trávenie u mňa tiež problematické. *****



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist