Šošovicové karí
Cícerovo-šošovicové karí so špenátom
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Cibuľu, cesnak, zázvor a paradajky rozmixujeme
na kašu. Vo veľkej panvici rozohrejeme
olej, pridáme korenia a pražíme niekoľko
sekúnd. Vlejeme paradajkovú kašu a necháme
2 minúty variť.
- Potom pridáme šošovicu a kokosovú smotanu.
Varíme približne 7 minút. Potom pridáme
brokolicu rozobranú na ružičky a varíme ďalších
5 – 10 minút, kým nie je šošovica mäkká.
- Nakoniec vmiešame cícer a špenát, pokvapkáme
citrónovou šťavou a prisypeme sezamové
semienka a kešu oriešky. Podávame s uvarenou
ryžou natural.
|