Cícerová nátierka - Sheena style

sheenastaley - fotkasheenastaley, 27. novembra 2015

Uz dlhsie sa mi doma poflakovala konzerva ciceru a tak dnes nastal ten den kedy som sa rozhodla sa jej zbavit... A uplnou improvizaciou Zobraziť celý popisUz dlhsie sa mi doma poflakovala konzerva ciceru a tak dnes nastal ten den kedy som sa rozhodla sa jej zbavit... A uplnou improvizaciou som sa k dostala k pomerne vybornej natierke tak dufam, ze niekoho inspirujem :))

10 minút
príprava

Suroviny

 z konzervy scedený
podľa chuti
2-3 ČL
1 ks na tvrdo
1/4 kocky
 strúhaný(alebo iný syr)
2 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Cicer zbavime vody, vysypeme do misky, pridame maslo, vajicko, nastruhany syr (pre veganov mozu byt obe vynechane :)) a ostatne suroviny a vsetko spolu rozmixujeme do hladka.

  2. 2

    Dochucujeme podla kazdeho osobnej chuti a podavame napr. na hrianke alebo mozme pouzit aj ako dip a podobne. Ja som si dozdobila rajcinou a rukolou... :) Prajem dobru chut :)

Diskusia k receptu

methi
Ja som si ju hned aj urobila, lebo som dnes varila cicerove kari a mala som viac ciceru uvareneho. Vynechala som cesnak a chia semienka. Vdaka za inspiraciu, chuti nam :)
sheenastaley
No tie chia semienka som tam dala len tak ze som ich mala po ruke ale tesim sa ze chutilo :))
bozulka
To sa mi páči,všetky suroviny mám doma tak dnes urobím,včera som dojedla syrovú s cesnakom tak sa bude hodiť.Ja asi pridám najemno posekanú feferomku.Ďakujem !




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia