Obložená bageta
Cibuľový chlieb s pikantnými mäsovými rezančekmi
Autor receptu: redakcia
Postup- Cibuľový chlieb: Pri príprave chleba postupujeme podľa základného
receptu a pridáme doň praženú cibuľu. (Základný recept na prípravu chleba nájdete tu:
https://varecha.pravda.sk/recepty/kvaskovy-chlieb/73286-recept.html) Chlieb prekladáme každú polhodinu minimálne 5–krát. Pri každom preložení ho polejeme 5 ml oleja tak, aby bol olej dobre
zapracovaný do cesta.
- Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom opečieme najemno nasekanú
cibuľu do sklovita. Potom pridáme na rezančeky nakrájanú bravčovú panenku,
osolíme a okoreníme, mäso orestujeme. Pridáme horčicu, horčicové semienka, čili a najemno nastrúhané uhorky. Zmes dôkladne premiešame, dochutíme a odstavíme.
- Chlieb naplníme mäsovou zmesou. Pridáme plátky kyslých uhoriek a čerstvý šalát podľa chuti.
|