Chutný obed z jednej panvice

Autor receptu: martina34

Určite aj vy máte radi, keď sa vám na šporáku netlačia hrnce a všetko urobíte v jednej nádobe.

2
porcie
60 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na panvicu si dáme rozohriať olej. Mäsko si obalíme v hladkej múke zmiešanej s čiernym mletým korením a prudko ho opečieme z oboch strán na oleji. Mäso vyberieme von a do výpeku dáme opražiť nakrájanú cibuľku, pridáme kečup, horčicu, med, koreniny a soľ a vložíme naspäť mäsko, prikryjeme a dusíme cca 25 minút.
  2. Zatiaľ si očistíme zemiaky a nakrájame ich na kocky. Odkryjeme panvicu a pridáme zemiaky, podlejeme trochou vody, premiešame a opäť prikryjeme na 15 minút, občas premiešame, aby sa zemiaky rovnomerne uvarili. Potom pridáme nakrájanú papriku a hrášok a dusíme už len 5 minút. Podávame s čerstvou zeleninkou.