Chutné rezne

elicirkaElicirka, 51 ročná žena, recept pridala: 12. apríla 2011 12:45Ďalšie jej recepty

10 rezne kuracie alebo bravčové naklepať osoliť:potom si spravíme lak a to 4-5vajička,2lyžice majoránky,7stručky cesnak,2 lyžicky čer. papriky,1lyžička kary korenia,3lyžičky solamylu,1lyžička drvenú rascu,trošku čierne ml. korenie všetko rozmiešať a dať do toho rezne a nechať 24 hodín pácovať a potom na oleji pečieme ako minutku podávame kto ma čo rad skuste

Suroviny

10
porcií
15 min
minút
príprava
15min
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

rezne naklepeme a osolime

2

potom si spravíme lak rozmiešame vajíčka a všetky prísady a rezne necháme 24 hodin v laku

3

pripravujeme na oleji ako minútku príloha akú mate rady aj chlieb k tomu postačí



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vierik, 12. apríla 2011 o 18:05
    Poznám,výborne ako minútka,niet čo dodať :-)


  • mariaklara, 24. apríla 2012 o 11:23
    My to voláme " Čína " veľmi chutné, ozaj ako tvoj názov. Ja ešte zvyknem pridať jemne čili.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist