Chutné rezne

elicirkaElicirka, recept pridal: 12. apríla 2011 12:45Ďalšie jeho recepty

10 rezne kuracie alebo bravčové naklepať osoliť:potom si spravíme lak a to 4-5vajička,2lyžice majoránky,7stručky cesnak,2 lyžicky čer. papriky,1lyžička kary korenia,3lyžičky solamylu,1lyžička drvenú rascu,trošku čierne ml. korenie všetko rozmiešať a dať do toho rezne a nechať 24 hodín pácovať a potom na oleji pečieme ako minutku podávame kto ma čo rad skuste

Suroviny

10
porcií
15 min
minút
príprava
15min
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

rezne naklepeme a osolime

2

potom si spravíme lak rozmiešame vajíčka a všetky prísady a rezne necháme 24 hodin v laku

3

pripravujeme na oleji ako minútku príloha akú mate rady aj chlieb k tomu postačí



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vierik, 12. apríla 2011 o 18:05
    Poznám,výborne ako minútka,niet čo dodať :-)


  • mariaklara, 24. apríla 2012 o 11:23
    My to voláme " Čína " veľmi chutné, ozaj ako tvoj názov. Ja ešte zvyknem pridať jemne čili.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist