Chrumkavá cuketa

frezia - fotkafrezia, 13. septembra 2013
Chrumkavá cuketa
Foto: frezia

Aby tu tej cukety nebolo malo,pridavam aj ja este jeden recept. Piekla som kurca na pive a moj manzel mal za ulohu vymysliet prilohu. Zobraziť celý popisAby tu tej cukety nebolo malo,pridavam aj ja este jeden recept. Piekla som kurca na pive a moj manzel mal za ulohu vymysliet prilohu. Tak toto vytvoril.

5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 strúčik
1 ks
 lístky




Postup

  1. 1

    Pokrajame cuketu na kolieska,paradajku na mesiaciky. V panvici rozhorucime olej,pridame feferonku a neolupany strucik cesnaku,iba dlanou zatlaceny. Cuketu oprazame kratko z oboch stran,aby zostala chrumkava.

  2. 2

    Cuketu aj paradajky poukladame na tanier,pridame kapary a ozdobime mätou.Osolime a okorenime. Hotova priloha,alebo predjedlo za 10 minut.

    Chrumkavá cuketa - obrázok 2

Diskusia k receptu

afataga
musim sa smiat, lebo keby som mojmu dala ulohu vymysliet prilohu, odvalil by kus chleba :-))), sikovnu mas plovicku, vyzera to fajne
1x frezia
lyali
Manzelicek pekne vymyslel :-) Pochval ho aj za mna :-)
1x frezia
lyali
@afataga , ja som to tak nechcela tiez o svojom (moj ma ine kvality), ale z chuti ma rozosmial Tvoj komentar :-)
afataga
@lyali ved aj moj, len v kuchyni je vedla jak ta bedla, nikto nie je dokonaly :-)
frezia
@marianne ,dakujem.@afataga ,skus tomu tvojmu povedat zlaticko,ci ti nieco neuvari. U nas to funguje.@lyali ,pochvalila som veelmi sa tesil a dakuje.Ti vasi muzi,ked nevedia varit maju ine prednosti.Neviem si predstavit,zeby ten moj mal napr. opravit auto,alebo vymalovat byt...
1x martau
mariamka
kura na pive a takato luxusna priloha? klobuk dolu, aky je manzel tvorivy a pokrokovy, vyzera to super, ked mam nadviazat tu na baby, tak moj dokaze okrem salatov vyborne pyre, mozne lepsie ako ja, je pravda, ze sme uz davno nemalovali :)
afataga
@frezia moj zas zvlada vsetko, okrem toho varenia a mne to vyhovuje, naucim ho varit a kto bude vysavat? :-)
tiginko
@afataga ty si vydatá za brata môjho muža? Milá @frezia môj opraví úplne všetko, aj zipsy opraví, aj si zapláta dieru na rifliach (mal otca krajčíra, svojich troch synov trochu priučil, aby ich milovali manželky), aj povysáva, aj okná umyje keď mu hovorím zlatíčko. Ale veru takúto peknú prílohu by nezvládol :-)
frezia
Mila @mariamka @afataga ,@tiginko ,tie vase komentare ma velmi pobavili,ved my sme s tymi nasimi polovickami stastne,to je jedno,co dokazu lepsie. Zelam vam krasny vecer.
lusinkab
Jednoduchy a pekny receptik inaksie moj je tiez zdatnejsi v kuchyni ako v manualnych pracach co mne osobne vyhovuje :-)
janett
Tak to klobúk dole, ak túto prílohu vymyslel chlap. Ten môj by vymyslel len mäso s mäsom :-)
frezia
Mila @janett , dakujem za komentar. Moj muz vari rad, dobre a ma fantaziu. Je pre mna velka pomoc v kuchyni. Staci povedat, ze nemam cas, alebo chut nieco uvarit a hned nieco vykuzli.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia