Chorizo omáčka (fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Najčastejšie sa používa na pastu:)).....nezabudnite posypať syrom:)......a vychutnávať:))
4 porcie |
25 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- 1.Umyjeme huby,očistíme cesnak.
2.Nakrajame huby,prelisujeme cesnak,Očistíme chorizo a narežeme na hrubšie alebo tenšie kružka.
- Na rozohriatu panvicu nalejeme trocha olivového oleja.
Pridáme chorizo opražíme.
Pridáme prelisovaný cesnak.
- Pridáme nakrájane huby.
- Pridáme paradajkový pretlak a stock.
Necháme variť asi 20-25min.
- Pridáme smotanu a necháme variť možno 10-15 min.:)))
Ochutime korenim podľa chuti.
Ozdobime voňavou bazalkou.
Posypeme syrom.
Vychutnávame:))))
- Pridávam aj další rýchly receptík len s menším obsahom surovín ...proste iba to čo som našla doma:)....
takže:) potrebujeme:chorizo
cesnak-3
paradajkový pretlak 500ml
olivový olej
stock...1 kus
bazalka
čierne korenie
....
takže začiatok je taký istý chorizo opražíme pridáme cesnak:) potom pridáme paradajkový pretlak stock bylinky a korenie a dusíme....:)....ja som dusila cca 20 min. ale vy duste tak ako hustú chcete mať omáčku:)...dobrú chuť:)