Predjedlá


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty predjedlá:

«2 3 4 ...114 »
Baklažánová nátierka s Hermelínom (fotorecept) Baklažánová nátierka s Hermelínom (fotorecept) Vaše

Po sviatkoch prišlo aj na vyskúšanie tejto pomazánky, už sa na ňu chystám dávnejšie a trochu ľutujem, že som ju nerobila na Silvestra. Recept som našla na stránke inkitchenopen.

Spring rolls Spring rolls Vaše

Klasické ázijské predjedlo

Varené bravčové pliecko obalené v údenej paprike (fotorecept) Varené bravčové pliecko obalené v údenej paprike (fotorecept) Vaše

Rozmýšľala som, čo spravím mojim chlapom na Silvestra a rozhodla som sa pre varené bravčové pliecko obalené v údenej paprike, nechala som ho stuhnúť a vychladnúť 24 hodín v chladničke, dnes sme ochutnali na raňajky a chuť má ako údené mäsko. Ostatné dobroty na Silvestra chystá môj priateľ, tak sa mám na čo tešiť :-)

Recept bez obrázku Gravlax Vaše

Losos trocha inak.....Milujem stanicu Paprika,tak som odkukala a vyskúšala...fakt výborné a jednoduché.Pre všetkých milovníkov lososa hlavne údeného....Nemám fotky,neplánovala som to uverejniť,ale fakt je to dobré...

Fitaki nátierka-cesnakovo-petržlenovo-syrová Fitaki nátierka-cesnakovo-petržlenovo-syrová Vaše

super na Silvestra a iné príležitosti

Zapečená cvikla so šampiňonmi, balkánskym syrom a figovým balzamikom Zapečená cvikla so šampiňonmi, balkánskym syrom a figovým balzamikom Vaše

Čerstvú cviklu ošúpeme a nakrájame na kocky, so šampiňónmi spáchame to isté. Pokvapkáme olivovým olejom a figovým balzamikom, osolíme, okorením - smer rúra - 180 stupňov - 35 min. Vyberieme, rozmrvíme balkánsky syr a dopečieme

Chuťovka s olivami Chuťovka s olivami Vaše

Rýchle predjedlo, opäť odpozerané z talianskej reštaurácie.

Cuketová nátierka s mrkvou a syrom Cuketová nátierka s mrkvou a syrom Vaše

Trochu vylepšená cuketová nátierka :)

Sushi na domáci spôsob Sushi na domáci spôsob Vaše

Velmi jednoduchy a pritom efektny recept pre tych, ktori maju radi sushi.

Mexická pestrofarebná zapekaná ryža Mexická pestrofarebná zapekaná ryža Vaše

K príprave tohoto pokrmu ma nalákala krásna fotografia. Ako napovedá názov, bola krásne farebná. Znalci mexickej kuchyne teraz iste zbystria pozornosť, budem rada, ak ohodnotia tento recept:-)

Recept bez obrázku Tuniakovo-vajíčková nátierka Vaše

Ten recept mám od mojej sesternici. Je to jediná rybacia pomazánka, ktorú môj syn vôbec zje. Je toho veľa asi tak 750g, ale v chladničke, zakrytú môžete ju pár dní držať.

Hviezdičky s lososom a kaviárom (fotorecept) Hviezdičky s lososom a kaviárom (fotorecept) Vaše

Uvidela som ich v jednej reklame a bola to láska na prvý pohľad:-) Hodia sa na vianočnú alebo silvestrovskú tabuľu, ale aj ako drobné pohostenie kedykoľvek počas roka.

Sicílsky fazuľový šalát Sicílsky fazuľový šalát Vaše

Sicílska fazuľa, pod týmto názvom som za starých, dobrých čias kupovala výborný šalát. Postupne úplne zmizol z trhu a ja som pátrala po recepte. Podarilo sa. Som veľmi rada a chcem sa s vami podeliť o túto pochúťku. Keďže je veľmi chutný, pripravujem ho z dvojitej dávky, pre jednu by sa mi neoplatilo rozblázniť chuťové poháriky:-)

Okurkovo-avokádový krém Okurkovo-avokádový krém Vaše

Oloupeme salátovou okurku, přepůlíme a vyškrábneme semínka. Používám okurky pouze štíhlé. Jsou chutnějsí.

«2 3 4 ...114 »
Aktuálne súťaže

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca január 2015
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci január 2015.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2015
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v prvý mesiac nového roku.

Súťaž na február o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj vo februári pokračujeme v súťaži o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2015
1234567
891011121314
15161718192021
222324252627 28

Magazín

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.

Moravská svadba
Svadobné hostiny, to nikdy nebola moja „parketa“. Hádam s výnimkou detstva.

Čo jedli naši predkovia počas veľkého pôstu
Dni sa predlžujú, jar už klope na dvere. Včerajšou Popolcovou stredou sa pre kresťanov začal 40-dňový veľký pôst, ktorým sa pripravujú na najdôležitejší sviatok roka Veľkú noc. Prečítajte si o pôstnych ľudových zvykoch, niektoré z nich sa u nás zachovali dodnes.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 9/2015: Sladkosti od prababičky Sladkosti od prababičky
Časopis Varecha v piatok 27. februára v denníku Pravda.


TOPlist